Username *
Password *
Remember Me

Sunce je stiglo, nije prevruće za neku vanjsku aktivnost: podsjećamo na one jednostavne, za koje nam ne treba neka posebna oprema (ok, osim bicikla i tenisica). Tjelovježba poboljšava ne samo fizičko i psihičko stanje, već nas i uljepšava! Naročito ako smo vani, na svježem zraku. Cirkulacija se pojačava, a obrazi rumene, um čisti.

 

Cycling Amsterdan 04Amsterdam


1 Hodanje – napor minimalan, uživanje na svježem zraku i jednostavnosti kretanja. Bilo da se radi o odlasku na posao, vikend planinarenju ili popodnevnoj šetnji, hodanje je the best! Ima benefite za pamćenje – istraživanja su pokazala da ova aktivnost jača moždanu aktivnost.

2 Plivanje – more je blizu, a blizu je i ljeto. Doktori često vele za plivanje da je savršena aktivnost: nema opterećenja, odlično za mišiće i tonus tijela, voda djeluje umirujuće... Jedino, ako plivate u bazenu, obavezno je mazanje kremom nakon treninga, klor izuzetno isušuje.Cycling Amsterdan 04
Visit Norway

 

3 Bicikl – kako je lijepo u Kopenhagenu i Amsterdamu, tamo su svi na bajku. Kod nas je ipak nešto neravan teren, no bicikl do posla i nazad, po gradu... ipak možemo koristiti.

4 Trčanje – sve više ljudi trči: ako su vam koljena OK, predlažemo lagani trening, svaki drugi dan od pola sata, to je čisto dosta. Naravno, apetiti su različiti, a bome i mogućnosti. Vremena je malo, no trčanje ujedno daje odmor za um, stoga je tu masa prednosti!

 

 Cycling Amsterdan 04

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location