Username *
Password *
Remember Me

Business Speed Dating održat će se u Kongresnom centru Forum (Green gold) u Zagrebu u utorak 17.04.2018. u 18:00 sati. Cilj okupljanja je povezivanje poduzetnika te ostvarivanje poslovnih prilika i suradnje.
Kako je zamišljen sam događaj? Okupljeni sudionici bit će podijeljeni u grupe. Svaka grupa od 6 do 8 članova sjedit će za jednim stolom i imat će zadani broj minuta da se međusobno predstave i razmijene kontakte. Metodom rotacije svi sudionici će se međusobno upoznati.

 

crewclothing 899008 cr
Jigsaw


Zašto poslovno umrežavanje? Na mnogim događajima u poslovnom svijetu uočeno je da se ljudi iz različitih branši nemaju prilike međusobno upoznati i na taj način im promiču poslovne prilike. Na ovom događaju izbjegavaju se takve situacije, te tako poduzetnici i svi željni poslovnih kontakata te poslovnih prilika ostvaruju mrežu novih poslovnih kontakata.

Koja je garancija da ću pronaći ono što tražim? Garancije nema, vi ste jedina garancija da dođete i uzmete ono zbog čega dolazite. Fokus na jasan cilj i realizacija traženoga je u rukama svakog posjetitelja.
Kako se prijaviti? Prijave sudionika se primaju na lovelifebyzz @ gmail.com najkasnije do ponedjeljka 16.4.2018. do 16h budući da su mjesta ograničena. Obavezno ponesite sa sobom vizitke.

Uključuje li sam događaj i vrijeme za dodatno neformalno druženje? Da, priča se nastavlja u manje formalnom tonu u Kongresnom centru Forum.

 crewclothing 899008 cr
Crew clothing