Username *
Password *
Remember Me

Klinci nemaju straha, predrasuda, loših iskustava, svemu se vesele (a naročito uživanciji na snijegu!), stoga su im dovoljna samo dva vikenda (na primjer na Sljemenu) da proskijaju sa sigurnošću. Čak i ako ne idete regularno na skijanje, vikend na snijegu i druženje s vršnjacima idealna su opcija za njegov razvoj. Ne samo u društvenom smislu, već i motoričkom! Želite li klincima omogućiti iskustvo uživanja u skijanju, tu su škole poput naše poznate sportske akademije Skiboo.

 

 SKIJANJE SLJEME

Koji je princip rada?

- Nudimo jedinstvenu školu skijanja za djecu prema SkiBoo metodi koja se sastoji od: malih i homogeniziranih grupa, primjene metodskih vježbi i igara, asistencije pri izvođenju elemenata te individualiziranog pristupa svakom djetetu uz poštivanje progresivnosti individualnog napretka. Skijašku poduku provode stručne osobe, profesori i apsolventi kineziologije s učiteljskim licencama.

Veličine početničkih grupa su do 3 polaznika, a osnovnih i naprednih 3-6 polaznika na jednog učitelja skijanja.

Ovakav način rada omogućuje djeci da savladaju sve skijaške elemente na zavidnoj razini te daje dovoljno vremena treneru/učitelju skijanja da se svakom djetetu kvalitetno posveti u radu. Uz ovakav oblik rada dijete će savladati osnovne skijaške elemente te usvojiti skijaška znanja potrebna za samostalno skijanje.

Dijete će se također upoznati sa skijaškom opremom te će stvoriti sigurnost u novim uvjetima na snijegu.

Naši voditelji škole skijanja diplomirani su Kineziolozi s licencom Hrvatskog zbora učitelja i trenera sportova na snijegu, što predstavlja najviši rang obrazovanja u struci! – objavili su stručnjaci sportske akademije Skiboo.

 

SKIJANJE SLJEME

 

Prednosti škole skijanja

• Učenje osnovnih skijaških elemenata
• Osnovna znanja o skijaškoj opremi
• Povećanje samopouzdanja i slike o vlastitim sposobnostima djeteta
• Osamostaljenje prilikom bavljenja sportom
• Razvoj motoričkih sposobnosti
• Razvijanje ljubavi prema bavljenju tjelesnim aktivnostima

Lokacija
Škola skijanja se provodi na Sljemenu. Prema potrebi možemo organizirati i odlazak na neko drugo skijalište.

 

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location