Username *
Password *
Remember Me

Kazalište s Kaptola još je jednom potvrdilo uspjeh: predivan mjuzikl Aida vratio se proteklog vikenda u Komediju. Nesretna priča o zabranjenoj ljubavi u doba rata između Egipta i Nubije, uz glazbene brojeve legendarnog Eltona Johna i Tima Ricea osvojili su publiku, a čestitke cijelom timu predvođenom redateljicom Dorom Ruždjak Podolski i maestrom Dinkom Appeltom stizale su sa svih strana. Đani Stipaničev, Renata Sabljak, Vanda Winter, Đani Stipaničev i Ervin Baučić oduševili su publiku željnu dobrog mjuzikla.

 

Aida 2

Igor Barberić, Ljubo Zečević, Nedim Prohić, Željka Veverec, plesno-pjevački ansambl i orkestar Kazališta Komedija zasluženo su ispraćeni velikim pljeskom, a jednako su oduševili i kostimi Mirjane Zagorec, s motivima Nubije i Egiptai i ekstravagantnim detaljima. Ivo Knezović zaslužan je za izvrsnu scenografiju i scensko svjetlo, a Igor Barberić potpisuje koreografiju.


Aida 2
Renata Sabljak i ansambl nakon izvedbe

 

Aida je u veljači na rasporedu 5. veljače dok sve one koji žele na poseban način obilježiti Valentinovo očekuju izvedbe 14. i 15. veljače. Ulaznice se mogu osigurati na blagajni Oktogon od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati, a subotom od 8 do 13 sati te na blagajni Kaptol sat i pol prije početka predstave. Također, ulaznice se mogu kupiti i na službenoj stranici kazališta www.komedija.hr.

 

 Aida 2Aida 2

Aida 2Aida 2

Mila Elegović i Bruno Krajcar

Aida 2
Nelli i Đani Stipaničev

Aida 2
Petra Kurtela i Igor Barberić

 

Aida 2
Tihana Harapin Zalepugin i Saša Zalepugin

 

Aida 2
Vanna

Aida 2
Željka Veverec i Toni Starešinić iz grupe Mangroove