Username *
Password *
Remember Me

Švicarski tjedan obrazovanja namijenjen djeci u dobi od 5 do 18 godina održat će se u uredu IntegralEdu agencije, vodećeg savjetnika za obrazovanje u inozemstvu s više od 25 godina iskustva, od 15. do 19. siječnja 2018. godine. Tijekom tog tjedna zainteresirani imaju mogućnost dobiti besplatno akademsko savjetovanje i -20% popusta na tečaj stranog jezika.

 

engelberg
ENGELBERG


U Švicarskoj se nalaze neke od najboljih škola koje svojim učenicima pružaju visokokvalitetno obrazovanje i veliki izbor akademskih programa pa je jezični odmor u toj zemlji spajanje ugodnog s korisnim kombiniranjem odmora i priprema za strani jezik s interesom za buduće zanimanje. Ovisno o dobi djeteta, razini znanja i interesa, savjetnici će napraviti individualne preporuke djeci i roditeljima kako bi im pomogli u pronalaženju najboljeg programa ljetnog obrazovanja.

Jezični tečajevi u inozemstvu omogućuju najbrži i najlakši način učenja jezika, ali i društvenih vještina djece. U trajanju od dva tjedna, na potpuno drugačiji i zabavan način, djeca mogu učiti engleski, francuski, njemački ili talijanski jezik, a sve u neposrednoj blizini ženevskog jezera, u predivnim Alpama ili u kozmopolitskom gradu Luganu.

Svi programi ljetnih škola detaljno su razrađeni i definirani, a provodit će se pod vodstvom nastavnog osoblja koje je odabrano po visokim kvalifikacijama i reputaciji u svom području. Programi će biti ispunjeni s puno praktičnih radionica koje će uz zabavu polaznicima pružiti i odmor od studija.

 

engelberg

Hotel Institute Montreux


U poznatoj školi Tasis u Luganu djeca i mladi mogu učiti engleski jezik uz igranje nogometa s mladom momčadi Milana, razviti svoje kulinarsko znanje i znanje o modi, a sve dok uče engleski, francuski, njemački ili talijanski jezik. U avanturističkom kampu Verbier djeca mogu naučiti kako kuhati na otvorenom, a svi stariji od 16 godina koji žele naučiti više o hotelijerstvu i upravljanju restoranima mogu unaprijediti svoje znanje u najboljoj turističkoj školi na svijetu - Hotel Institute Montreux.

U ljetnim kampovima Alpadia djeca mogu usavršiti znanje stranih jezika na više lokacija u Švicarskoj ovisno o tome koji jezik žele bolje naučiti pa ljeto mogu provesti u planinskom gradiću Engelberg, Leysinu u blizini Ženeve, Asconu na obali rijeke Maggiore ili u Montreuxu.

U modernom kampusu Leysin djeca mogu unaprijediti svoje znanje u području turizma uz učenje francuskog, njemačkog ili engleskog jezika, ali i kroz sportske aktivnosti poput raftinga, alpinizma ili biciklizma. Međunarodna škola College du Leman u blizini Geneve nudi 12 različitih modula za buduće lidere, CSI laboratorij i druge edukativne i zabavne sadržaje.


Učenje, kampiranje, logorovanje, putovanja, mogućnost kombiniranja odabranog jezika s određenim akademskim predmetom, sportom ili čak hobijem kao i odlična iskustva dosadašnjih polaznika ljetnih programa ono su što svake godine privlači sve više novih polaznika.

 engelbergengelberg

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.