Sugar_INFO // mali zalogaj s puno energije – SNICKERS je predstavio CRISP varijantu

  Istina, Snickers je super zalogaj kad šećer malo padne tijekom dana, no sada je tu i laganija, Crisp varijanta, idealna za ljetne trenutke u životu klasičnog gladuša. 

  167181 snickerscrisp4pack 834755

  - Ljubitelji čokolade koji traže laganije i manje zasitne zalogaje, pogotovo u ljetnim mjesecima, pravo rješenje pronaći će u čokoladici Snickers Crisp. Nova čokoladica pruža vam sve što inače volite u Snickersu: karamelu, kikiriki i mliječnu čokoladu zajedno s hrskavim okusom riže. Idealan zalogaj za vruće ljetne dane – objavio je brend.

  Spoj različitih tekstura – od hrskave riže i Snickers čokoladice povezane karamelom te obavijene mliječnom čokoladom garancija su odličnog okusa u laganom zalogaju.

  Hrvatska je prva u regiji predstavila ovaj novi slatki zalogaj. Kako bi zadovoljio potrebe svojih korisnika, Mars – koji je prisutan u Hrvatskoj s popularnim i vodećim brendovima kao što su Snickers, Twix, M&M's – razvio je Snickers Crisp, čokoladicu u dva sloja koja je sada dostupna u svim bolje opremljenim trgovinama u Hrvatskoj u pakiranju od 40g.

   167181 snickerscrisp4pack 834755