Nova oaza za ljubitelje začina

  Ljubav je začin života, kažu znalci i svi oni koju su ikad bili zaljubljeni, a isto tako, hrani je potrebna ljubav. Kad slažemo kolač s ljubavlju, on ima bolji okus, tvrde iskusne kuharice i njihovi vjerni obožavatelji. No, opet, ako ljubav, kako pak kažu i jedni i drugi, ide kroz želudac, jasna postaje još jedna činjenica: začini su bitni! A sada u Zagrebu imaju još jedan dom: dućan Kućarin na Krvavom mostu 3, u samom centru Zagreba.

   

  op1

   

  - U ponudi koju čini preko 100 začina i začinskih mješavina, gotovih marinada, svježeg začinskog bilja, bućino i maslinova ulja, pronaći ćete i velik broj posudica za čuvanje začina, mlinaca te ručno rađenih mužara od bračkog kamena. Uz začine iz cijelog svijeta, koji su većini ljudi do sada bili gotovo nedostupni, tu je i ponuda BIO začina. Posebnost ponude svakako su i kondenzat dima, Grill i BBQ sol koji hrani daju specifičan dimljeni i/ili okus roštilja – priča Matija Bulić, vlasnik novootvorenog dućana - volim kuhati, a cijeli život bavim se poslom usko vezanim za začine. Trgovina začinima tako je, za mene, bio logičan korak kojim sam spojio strast sa znanjem i iskustvom. Namjera je nuditi vrhunske proizvode, ali i informirati ljude kako se oni koriste. Začini su zaista ono što svako jelo i piće može poboljšati i ne treba se bojati probati ih, a možda i otkriti neke sasvim nove kombinacije - .

  "Kućarin" svoje ime duguje nazivu za malu žličicu, a svoj će asortiman proširivati na dnevnoj, tjednoj, odnosno mjesečnoj bazi, kako pristižu novi artikli. Uz osoblje i brošure koji opisuju princip korištenja proizvoda, namirnice za uobičajeni ručak dobiti će novu dimenziju. - Trenutna ponuda samo je početak, odnosno baza za koju sam smatrao da će kupce potaknuti na korištenje začina, ali puno je tu još prostora za unapređenje. Ono što kupci zatraže pokušat ćemo nabaviti u najkraćem mogućem roku - .

   

  op2