MONDAY BOOST: Tonik Floradix protiv umora

  Novi tjedan, novi početak, novi radni izazovi - a vi se i nakon vikenda osjećate umorno? Jedna od čestih posljedica umora je nedostatak željeza u organizmu, a uz to mogu se pojaviti i razdražljivost, glavobolja i „lupanje“ srca. Osim toga, zbog pomanjkanja željeza javljaju se i promjene na noktima, kosi i koži. Nedostatak željeza postupno postaje sve veći te nakon nekog vremena dovodi do razvoja slabokrvnosti (anemije). Razlog je uglavnom mjesečno krvarenje kod žena ili pak općenito slabo iskorištavanje željeza iz hrane koju konzumiramo. Stoga su najugroženije žene između 15. i 50. godine, odnosno za vrijeme spolne zrelosti. Jedan od izvrsnih proizvoda upravo za rješavanje ovog problema je Floradix (Dietpharm) tonik sa željezom, vitaminima i biljnim ekstraktima za trudnice, dojilje, djecu i odrasle.

   

  floradix3

  Farmacia - moja ljekarna

   


  Nedostatku željeza još pogoduju:
  * povećane potrebe (rast i razvoj, trudnoća i dojenje)
  * poremećena resorpcija željeza
  * nedostatan unos
  * kronične bolesti i infekcije

  Karakteristike proizvoda Floradix:
  * tonik sa željezom, vitaminima i biljnim ekstraktima
  * sigurna nadoknada željeza bez neugodnih nuspojava

  Sastojci:
  * željezo glukonat
  * vitamini B skupine (B1, B2, B6, B12), vitamin C
  * mješavina voćnih koncentrata (kruška, crveno grožđe, crni ribizl, naranča, kupina, višnja i cikla)
  * vodeni ekstrakti iz divlje mrkve, velike koprive, špinata, gorke naranče...)

  Sastav:
  * 10 ml tonika sadrži 7,5mg željeza (željezo glukonat), 0,8mg vitamina B1, 0,9mg vitamina B2, 0,4mg vitamina B6, 0,6µg vitamina B12, 10mg vitamina C, mješavinu voćnih koncentrata i vodene ekstrakte

  Floradix ne sadrži alkohol, umjetne boje niti konzervanse. Posebno je namijenjen ženama - osobito s obilnim menstruacijskim krvarenjima, trudnicama i dojiljama te je idealan dodatak prehrani djece u rastu i razvoju, adolescenata, starijih osoba, rekovalescenata, vegetarijanaca te aktivnih sportaša. Floradix pruža sigurnu svakodnevnu opskrbu organizma iskoristivim dozama željeza. Zbog svoje specifične formulacije ne dovodi do opstipacije, pa se preporučuje i kod problema sa probavom.