Kuhinjski aparat Maxximum @ Bosch

  Iz tvrtke Bosch na naše je tržište stigao novi kuhinjski višenamjenski aparat Maxximum. - Proizvod je rezultat šezdesetgodišnjeg iskustva u proizvodnji kuhinjskih aparata - objavio je Bosch na jučerašnjem događanju u mega dućanu Elipso, u zagrebačkom shopping centru Arena Centar - premium kuhinjski aparat Maxximum Bosch ima metalno kućište s kromiranim rubovima i zdjelu izrađenu od brušenog, nehrđajućeg čelika. Namijenjen je onima kojima je kuhanje sastavni dio života, jer im omogućuje optimalnu podršku za najširi izbor funkcija, zahvaljujući svim svojim dodacima. Bez obzira jesu li to lazanje, ukusna jela od povrća ili profinjeni deserti, uporabom praktičnog kompleta dodataka, standardnih dodataka ili cijelog niza posebnih dodataka aparat pojednostavljuje proces pripreme hrane - . U Maximumu možete čak i zamijesiti tijesto za kruh!

  bosch4

   

   

  Aparat sadrži 3D PlanetaryMixing sustav koji miješa sastojke u tri smjera, dok su do sada miješalice radile u dva smjera. Nadalje, tu je EasyArm sustav koji omogućuje podizanje metlice miješalice jednim pritiskom tipke. Punjenje je sada puno jednostavnije i omogućuje praktičniju pripremu hrane. Miješalica se pri punjenju zdjele zaustavlja otraga, čime se osigurava da sastojci padnu u zdjelu umjesto na nastavak za miješanje. Dodan je i  veliki lijevak, vrlo jednostavan za punjenje. Za jednostavnije ulijevanje krema i jednostavno vađenje tijesta Maxximum je opremljen s udobnim ručkama i praktičnim izljevom na zdjeli.

   

  bosch03

  Ivana Mišerić i Tina Katanić su uz pomoć poznatog chefa Vladimira Šajnovića izvukle maksimum iz Maximumma

   

  Osim standardnih dodataka dostupni su i kompleti dodataka koji su raspoređeni u tri tematske skupine: dodaci za ljubitelje povrća Veggie Love dodaci za ljubitelje tjestenine PastaPassion i komplet dodataka za pekare VitalEmotion pomoću kojeg možete od domaćeg brašna uz upotrebu mlinca na napraviti tijesto za kruh i peciva.

   

  bosch5bosch7