Kernnel ekstrakt sjemenki grejpa

  Nedavno je mikrobiološko istraživanje sa sveučilišta Georgia dokazalo vrlo učinkovita dezinfekcijska svojstva ekstrakta sjemenki grejpa, bez toksičnih nuspojava uz antivirusno, antimikotično i antiprotozoično djelovanje protiv mnogih bakterija i virusa, uključujući i E.Coli. Kemijska analiza sjemenki grejpa pokazuje prisutnost vrijednih tvari poput C vitamina, sterola, tokoferola, limunske kiseline i minerala u tragovima.

  extrakt sjemenki grejpa u tekucini 30ml Kernnel
  Sada Kernnel ekstrakt sjemenki grejpa možete naći u Bio & bio dućanima diljem Hrvatske (cijena 30 ml, 62,90 kn). Ugodnog je okusa i zaslađen agavinim sirupom te ne sadrži alkohol. Jedinstven je na tržištu po velikoj količini (1000 mg) djelatne tvari na 100 ml proizvoda.

   Ekstrakt se pije 3 x 15 kapi na dan, a može pomiješati sa sokom, čajem ili vodom.

  Ovaj ekstrakt posjeduje velike količine antioksidansa i fitonutrijenata bioflavonida, uključujući hesperidin, dobro poznati prirodni imunostimulator. Studija objavljena u The Journal of Alternative and Complementary Medicine pokazala je da je ovaj proizvod učinkovit u uklanjanju „800 sojeva bakterija i virusa, 100 sojeva gljivica i velikog broja jednostaničnih i višestaničnih parazita“. Ekstrakt sjemenki grejpa odlično je imati na putovanjima jer djeluje protiv klica.

  Osim što je moćan prirodni antiseptik, antivirusnog djelovanja, odličan je tretman za upale sinusa, te kožne upale, kao i učinkovita preventiva za bolesti vezane uz hranu kao što su dijareja i dizenterija.