Jesenski urbani piknik u Velvetu

  Formula je prokušana u proljeće, i to doslovno, a kako je došla jesen, bilo je vrijeme i za novo izdanje Urbanog piknika u Velvetu. Iste strasti, drugi recept. Pa su tako kustosica i povjesničarka umjetnosti Paola Orlić i urednica na HRT-u Vlatka Kolarović publiku vodile kroz svijet koji povezuje hranu, vino i glazbu.

   

  ooooo

  Vlatka Kolarović i Paola Orlić


  - Praćeni poznatim opernim arijama slavnih skladatelja Bonkulovića te mirisima i okusima plemenitih kapi istasrkih vinara Marijana Armana i Marka Geržinića zajedno s proizvođačima ekstra djevičanskih ulja OPG Musizza, pod kulinarskim ravnanjem masterchefice Doris Cerin iz pulskog restorana La Cuxina, o bliskim vezama glazbe, vina i finih jela razgovarali su pasionirani operni ljubitelji i znalaci poput baritona Ronalda Brausa, novinara Joška Tomasovića te talijanistice i mezzosopranistice Katje Radoš – objavila je agencija zadužena za produkciju događanja, Priredba.

   

  ekipaKatja Radosš, Doris Cerin, Vlatka Kolarović, Paola Orlić, Marko Gerzinić, Patrizia Milani, Marijan Arman, Loredana Musizza i Ronald Braus

   

  U pikniku i degustiranju uživali su i dizajneri Loredana i Tomislav Bahorić, Aleksandra Dojčinović, Ruža Hodak, fotografkinja Mara Bratoš, direktorica ZeKaeMa Dubravka Vrgoč, urednik Đelo Hadžiselimović, stilist Borut Mihalić, novinar Dražen Ilinčić i brojni drugi.

   

  food

  Doris Cerin, Katja Radoš i Paola Orlić

   

  vodi

  Marijan Arman, Doris Cerin i Paola Orlić

   

  BorutMihalic

  Stilist i parfemski stručnjak Borut Mihalić

   

  MirnaSporis RuzaHodak

  Balerina Mirna Sporiš i dizajnerica Ruža Hodak