Bodykey Nutrilite instant obroci

  Amway je danas predstavio Bodykey by Nutrilite instant obroke, koji su jednostavna opcija za kontrolu porcija i svakodnevni unos kalorija. - Pretilost i problemi s težinom postaju sve veći globalni problem. Zbog užurbanog stila života i brojnih obaveza mnogi često nemaju vremena za pripremu konkretnih, zdravih obroka - upozorava Amway - stoga posežu za brzim, nezdravim opcijama koje, u većini slučajeva, dolaze u velikim porcijama. Kako bi se osjećali dobro i bolje se nosili sa svakodnevnim životom nužno je brinuti o sebi i svojoj vlastitoj dobrobiti. Prvi korak ka ostvarenju tog cilja je pravilna prehrana - .

  open Bodykey shake od vanilije copy cr

  Kako bi pomogao u tom cilju, Amway predstavlja Bodykey by Nutrilite instant obroke ukusne proizvode koji mogu pomoći u provedbi programa smanjenja tjelesne težine. Linija obuhvaća instant juhe, kremaste napitke i proteinske pločice koji osiguravaju potrebne hranjive sastojke i omogućavaju uživanje u raznolikim obrocima. Kada se konzumiraju kao dio zdrave prehrane s kontroliranim unosom kalorija, ovi proizvodi olakšavaju postizanje i održavanje optimalne težine i pomažu da se osjećate dobro tijekom cijelog dana.

  Imajući na umu različite potrebe korisnika, Amway je razvio tri varijante svakog instant obroka: proizvodi iz crvene linije za smanjenje apsorpcije masnoće, proizvode iz žute linije za smanjenje apsorpcije ugljikohidrata, te proizvode za uravnoteženu apsorpciju ugljikohidrata i masnoća iz narančaste linije.

  Bodykey caj copy cr


  Kako biste uživali u ovim ukusnim instant obrocima, sve što trebate učiniti je odlučiti koja vam vrsta instant obroka najviše odgovara. Nakon toga, zamijenite jedan obrok dnevno s Bodykey instant obrokom - odaberite razdoblje dana kada ste previše zauzeti za pripremanje obroka kod kuće. To će vam pomoći da uštedite vrijeme i kontrolirate kvalitetu i količinu hrane koju jedete. Kombinirajte praktičnost jednog instant obroka dnevno s dva redovita obroka s kontroliranim unosom kalorija i dobit ćete raznoliku i dobro uravnoteženu dnevnu prehranu.

  Bodykey juha od rajcice copy cr

  Bodykey proteinske plocice copy cr