Username *
Password *
Remember Me

Današnji životni stil i prehranu definirao je trend konzumacije proizvoda manje nutritivne vrijednosti, a jačina izlaganja stresu okrenula je naš vlastiti metabolizam protiv nas, krenula je i sve veća svijest o kvaliteti i kvantiteti nadopune hranjivih tvari u prehrani“, izjavila je nutricionistica Karmen Matković Melki na predstavljanju Zone Vital, koje je održano jučer u jednom od zagrebačkih vrtova. Naime, Oktal Pharma, jedna od vodećih veledrogerija u Hrvatskoj, predstavila je vlastitu liniju dodataka prehrani i kozmetike Zona Vital.

Zona Vital Press event 1


Linija proizvoda Zona Vital nastala je i razvija se osluškivanjem i predviđanjem potreba kupaca. Ovo je za nas veliki poslovni iskorak i izazov, obzirom da je riječ o liniji proizvoda koju su kreirali naši stručnjaci praćenjem svjetskih trendova u prevenciji i samoliječenju i osluškivanjem potreba našeg tržišta. Vjerujemo da će i naši kupci prepoznati trud koji je uložen o ove iznimne proizvode – izjavila je Daniela Hočevar, mr.sci. voditeljica odjela, Oktal Pharma. Proizvodi Zone Vital garantiraju provjerenu formulaciju, prirodne sastojke, certificiranu kvalitetu i prihvatljivu cijenu koji ju čine dostupnom velikom broju ljudi.

 Zona Vital Press event 1

Linija je podijeljena u 5 skupina: srce i krvne žile, trudnice, opće stanje organizma, živčani sustav, probavni organi...

Zona Vital Press event 1

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location