Username *
Password *
Remember Me

Ako dijete muči grebanje u grlu i nadražajni kašalj, odgovor su Isla junior pastile za grlo koje sadrže biljnu djelatnu tvar islandski lišaj.


Isla junior pastile za grlo razvijene su za ciljano tretiranje tipičnih poteškoća kod prehlade kao što su grebanje u grlu i nadražaj na kašalj, za djecu od 4. godine starosti. Isla junior sadrži biljnu djelatnu tvar islandski lišaj koji se  sastoji od 80% sluzi. Zajedno sa slinom tvori zaštitni film, koji poput balzama oblaže sluznice usta i ždrijela. Taj zaštitni film vlaži suhu sluznicu i štiti je od daljnjih nadražaja. Tako se efektivno ublažavaju poteškoće s grlom i nadražaj na kašalj,  a suha i nadražena sluznica može se regenerirati.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

isla junior

Isla junior posebno je usklađen s osebujnim osjetilom okusa u djece. Pastile ne sadrže boje, konzervanse i umjetne arome, već samo prirodnu aromu jagode.
Pastile za grlo primjerene su i za vegane, bez šećera i neškodljive za zube - što potvrđuje znak neovisnog Toothfriendly International. Uz to, sadrže vitamin C, cink i kalcij-pantotenat. Vitamin C i cink podupiru funkciju imunološkog sustava, a time i obranu organizma. Kalcij-pantotenat se prije svega koristi kod ozljeda sluznice i kože kako bi se ubrzao proces zacjeljivanja.

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location