Username *
Password *
Remember Me

Med od davnina nosi naziv hrana bogova zahvaljujući svojim vrijednim sastojcima te je neizostavan sastojak u svakodnevnoj prehrani. Jeste li znali da med, osim što pomaže kada smo prehlađeni ili se borimo protiv neke upale, pozitivno utječe na zdravlje i pravilan rad cijelog organizma?

EDIT: giveaway je gotov: med je dobila najbrža Jelena K., a Bronhomaxe Lidija S. i Gordana S. Hvala svima!

GIVEAWAY – 3 super poklona!

- 1 PIP poklon-paket (u paketu su 4 nova okusa)
- 2 Bronhomaxa za dišne puteve

Pravila sudjelovanja – oni koji prvi pošalju mail na adresu redakcija @ itgirl.hr, s napomenom koji poklon želite – PIP med ili Bronhomax.

 kremasti med RGB 72dpi


Kremasti eko med PIP bogatiji je za četiri nova okusa koji se nalaze u našem poklon-paketu:
•    kremasti med bez dodataka,
•    kremasti med s đumbirom i sokom limuna,
•    kremasti med s cimetom,
•    kremasti med s kakaom.

BronhoMax po prvi puta na poseban način iskorištava prirodne ekstrakte za dišne puteve u sirupu s čak 3 komponente: bijeli sljez, timijan i jaglac. To je idealno rješenje kod problema suhe i produktivne iritacije jer smiruje nadražaj, olakšava disanje te razrjeđuje i čisti sluz. Specifično dvostruko djelovanje izuzetno je važno zbog vrlo česte istovremene suhe i produktivne iritacije. Olakšava disanje i djeci i odraslima.
Bijeli sljez i timijan olakšavaju nadražaje gornjih dišnih puteva, a jaglac olakšava nadražaje grla i usne šupljine.  Slatkog je okusa s aromom jagode koji će se svidjeti svim mališanima.

368x650 BronhoMax

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location