Username *
Password *
Remember Me

Vrijeme slavlja i blagdana znači i pun blagdanski stol. Pojačana konzumacija hrane tijekom blagdana dovodi do opterećenja organizma suvišnom energijom (kalorijama), trenutačno izaziva nelagodu u  probavnom traktu (bolovi u trbuhu, žgaravica) a dugoročno dovodi do povećanja tjelesne mase.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

heatons 124159441228232
Foto: Heatons, prshots


Blagdani su dani slavlja i veselja, no ne zaboravimo na umjerenost i mjere predostrožnosti. Zdrave tjelesne navike koje će pokrenuti tijelo i smanjiti posljedice unosa viška hrane trebaju i tijekom blagdana biti uključene u našu svakodnevnicu. Ako želimo održati adekvatnu tjelesnu težinu, unos i potrošnja energije moraju biti u ravnoteži.
Tjelovježba je neophodan čimbenik za postizanje željenih rezultata, no postoje i pripravci kojim pritom mogu poslužiti kao  potpora procesu poticanja metabolizma masti, ugljikohidrata i proteina u tijelu. U tom se kontekstu ističe krom, ali i dobro poznati L-karnitin.

Almagea L-CARNITINE ACTIVE+ dodatak prehrani sadrži najčišći oblik L-karnitina, Carnipure, uz dodatak kroma i primjenjuje se kao potpora procesu poticanja metabolizma masti i makronutrijenata u tijelu. L- karnitin pomaže tijelu pri iskorištavanju energije, te je za njegovo djelovanje potrebna tjelesna aktivnost.


Almagea L-CARNITINE ACTIVE+ dolazi u celuloznim (biljnim) kapsulama i preporučuje se konzumirati barem 30 minuta prije tjelesne aktivnosti koji dokazano pozitivno utječe na zdravlje organizma i pridonosi dobroj tjelesnoj formi. Proizvod je namijenjen aktivnim i reaktivnim sportašima kao podrška pri bavljenju sportom, ali mogu ih koristiti i druge populacijske skupine, primjerice osobe starije dobi.
Cijena: 138,80 kn.

 

Almagea L-CARNITINE ACTIVE packshot

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location