Username *
Password *
Remember Me

Kako je začiniti dodatnim okusima i sastojcima zna Karlo Vulin koji je protekli vikend predstavio redizajn kroštule, slavne dalmatinske slastice koja se rastapa u ustima. Sada je autohtoni okus protkan delicijama kao što su pršut, sir, jagode, vrhnje…

Krostula 1


- Daleko od industrije, svi proizvodi su ručno pripremljeni domaćim izvornim sastojcima. Domaći kruh bez aditiva, kroasani izrađeni isključivo s maslacem uz namaz od domaćih voćnih džemova te finih čokoladnih namaza. Omiljeni nam sendviči ispunjeni su samo najkvalitenijim sastojcima kao što su fina talijanska mortadela, najbolji drniški pršut ili domaća divljač, dok su za vegeterijance pripremljeni recepti od tune ili avokada te neizostavni bezglutenski sendviči koji su u posljednje vrijeme postali pravi globalni gastro hit – objasnio je Karlo Vulin koji svoje kroštule nudi na zagrebačkoj adresi Preradovićeva 1.

 

kreativni direktor Karlo Vulin
Karlo Vulin

KrosstulaKrostulaKrostula 3Krostula 4Krostula 5Krostula 6

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.