Zdravo mršavljenje @ NutriLife Centar

  Dijagnostički centar NutriLife, koji na jednom mjestu svojim klijentima pruža kompletnu uslugu, od pretraga i mjerenja pa sve do tumačenja nalaza i pripreme personaliziranog programa koji odgovara potrebama pojedinog organizma, otvoren je u centru Zagreba. - Svi smo mi individualci pa naši organizmi imaju različite zahtjeve i potrebe. NutriLife Centar predstavlja novi iskorak na području primijenjenog nutricionizma jer primjenjuje najnovija dostignuća iz područja genetike i intolerancije hrane. Korisnici dobivaju individualan pristup, a povodom otvorenja u tijeku je posebna svibanjska akcija vezana uz programe mršavljenja – objavio je Centar.

  NutriLife Centar

  Neke od usluga centra su: vađenje krvi, analiza krvnih pretraga u suradnji s  Poliklinikom Analiza, medicinska analiza sastava tijela, nutrigenetski testovi na bazi DNA iz sline, test intolerancije na hranu određivanjem IgG antitijela iz krvi te individualni program suplementacije, samo su neke od usluga centra.


  NutriLife djeluje pod sloganom „Hrana je lijek“ i okuplja tim vodećih stručnjaka na području nutricionizma i dijetetike. Na temelju dugogodišnjeg iskustva i prakse, kreirali su poseban program koji adresira globalno rastuće zdravstvene probleme kao što su intolerancija na hranu i pretilost. Voditelj centra je Branimir Dolibašić, diplomirani nutricionist s dugogodišnjim profesionalnim iskustvom u nutricionizmu, dijetetici i razvoju proizvoda.

  NutriLife Centar ordinacija


  Povodom otvorenja i Europskog dana debljine koji se globalno obilježava 21. svibnja, u ponudi je tijekom cijelog mjeseca analiza sastava tijela po cijeni od 100 kn. Analiza sastava tijela omogućava važan uvid u vaše tjelesno stanje, i znači preduvjet za postavljanje cilja koji za svoje zdravlje i izgled želite postaviti. Saznajte građu svog tijela, i na temelju spoznaje o sastavu vode, mišića i masnog tkiva, uz savjete nutricionista postavite sebi stvarni cilj kako želite izgledati!
  Centar na jednom mjestu objedinjava multidisciplinarnost i individualan pristup s ciljanim smjernicama i preporukama te s vrhunskom dijagnostičkom opremom i dugogodišnjom praksom nutricionističkog iskustva. Na taj način korisnici dobivaju povezana prehrambena rješenja s ciljem cjelovitog i zaokruženog pristupa zdravlju. 

  NutriLife lokacijaNutriLife uredjaj