Username *
Password *
Remember Me

Dodaci prehrani savršena su podrška našoj svakodnevici, no sada Amway ide korak dalje i predstavlja nutri-kozmetiku, odnosno inovativnu formulu čiji se aktivni sastojci fokusiraju na našu ljepotu i stanje kože. - Blistava i sjajna koža pokazuje okolini kako se osjećamo iznutra. Međutim, često zaboravljamo djelovati i iznutra - pravilnom prehranom i kvalitetnim snom. Upravo je vođen tim razmišljanjem Amway ujedinio svoju izvrsnost u poljima nutricionizma i ljepote te stvorio inovativnu nutri-kozmetiku Truvivity by Nutrilite – objavio je Amway.

Healthy Drink


Ova inovacija u kategoriji njege kože sastoji se od dva proizvoda napitka za ljepotu i dodatka prehrani koji ujedinjeni kožu čine elastičnom, čvrstom i blistavom. Proizvodi su namijenjeni ženama i muškarcima starijim od 25 godina, a razvijeni su uz pomoć visokokvalitetnih sastojaka koji koži pružaju hranjive tvari neophodne za njezino zdravlje i to kroz dva moćna kompleksa:
1.    PhytoInfuse kompleks: sadrži tri prirodna sastojka: šipak, goji bobice i sjemenke grožđa. Sjemenke grožđa i ekstrakt šipka pomažu u zaštiti stanica od oštećenja koja uzrokuju slobodni radikali.
2.    Fitoceramid: pšenični ceramidi prirodni su biljni ceramidi bez glutena dobiveni od cjelovitog pšeničnog zrna.

 

Truvivity 6

Napitak sadrži vitamin C (iz ekstrakta brusnice i Acerola trešnje), cink i patentirani kompleks fitoceramida. Uzima se jednom dnevno i tijelo pruža hranjive tvari koje doprinose zdravlju kože i smanjuju umor i iscrpljenost.
Dodatak prehrani sadrži hranjive tvari, patentirani fitoceramid i PhytoInfuse kompleks. Koristi se navečer, prije spavanja, oslobađa kožu od oksidativnog stresa i doprinosi prirodnom, obnavljajućem procesu spavanja kako biste se probudili s osvježenom i obnovljenom kožom. Cijena paketa: 866,13 kn, Amway.

 

Truvivity 3