Username *
Password *
Remember Me

Festival zagrebačke ponude hrane Zagrabi, Zagrebi Zagreb Food Festival održat će se 5. i 6. rujna 2015. od 12 do 21 h na trgu Josipa Strossmayera. - Festival će ponuditi preko 10 različitih specijaliteta, među kojima izdvajamo specijalitete od janjećeg i svinjskog mesa na grilu, sushija, ramena i drugih azijskih fuzijskih specijaliteta, bun sendviča, BBQ Pulled pork sendviča te mnogih drugih ukusnih specijaliteta – ističe organizatorica Lana Klingor Mihić.

Grilled-Pepper-Steak

Posjetitelji će bonove za kozumaciju hrane kupovati na za to dva predviđena punkta. Nekolicina kupona imati će foliju koja nakon što se ostruže osigurava dobitak u obliku poklona naših sponzora i partnera festivala (npr. ručak za dvoje u restoranu Time, butelje vrhunskog vina, pakete piva itd...).

zagreb foodfestival


Organizatori su mislili i na najmlađe pa će tako u posebnom kutku za djecu, najmlađima osigurati bojanke s motivima najpoznatijih zagrebačkih znamenitosti poput Katedrale, Manduševca, bana Josipa Jelačića, Tomislavovog trga, kule Lotrščak, Šestinskog kišobrana itd.

Zagreb Food Festival svoja će izdanja doživjeti i u drugim gradovima, stoga nas u 2016. godini očekuju Varaždin, Split, Osijek, Dubrovnik te ponovno Zagreb.

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location