Username *
Password *
Remember Me

Muče li vas žgaravica, loša probava, povećana kiselost u želucu?
Žgaravica je osjećaj pečenja koji se javlja u srednjem ili donjem dijelu prsišta, koji se širi iz želuca prema vratu i ustima. U zapadnim zemljama procjenjuje se da 20 - 40 % populacije ima povremene simptome žgaravice. Žgaravica je često provocirana konzumiranjem masne i začinjene hrane, gaziranih pića, obilnim obrocima u večernjim satima. Također, nastanku žgaravice doprinose i slijedeći faktori: pušenje, alkohol, debljina, sagnuti položaj, uska odjeća...
U terapiji su neophodne dijetetske mjere i promjena stila života, ali i korištenje lijekova koji neutraliziraju ili smanjuju lučenje želučane kiseline.

 PHTOGO FARMACIA

ULCODYN 75 mg šumeće tablete iz Fidifarma bezreceptni su lijek koji sadrži ranitidin kao aktivnu supstancu. Ranitidin djeluje u želucu gdje smanjuje lučenje želučane kiseline.

ULCODYN smanjuje prekomjernu kiselost u želucu te se stoga koristi za ublažavanje simptoma žgaravice, loše probave, povećane kiselosti u želucu i s njom povezane loše probave. Ti su simptomi bol, pečenje, osjećaj nelagode i mučnine u želucu, nadutost, rana sitost (osjećaj punoće), učestalo podrigivanje, vraćanje želučanog sadržaja u jednjak (refluks) ili gubitak apetita.
ULCODYN djelotvorno sprečava i uklanja navedene simptome tijekom 12 sati.
Nakon što popijete jednu kutiju ovog lijeka nemojte uzimati drugu kutiju bez savjetovanja s liječnikom ili ljekarnikom.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location