Username *
Password *
Remember Me

U sklopu humanitarne akcije Meni trebaš ti kupnjom proizvoda Beta Glukan +D Dietpharm ili Enterosgel donirate 10 kn Udruzi SVE za NJU. Sva sredstva prikupljena u akciji koristit će se za rad Centra za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka koji radi u sklopu Udruge SVE za NJU. Humanitarna akcija traje još tjedan dana, do 1. prosinca 2014!

Farmacia - koja mi je najbliža?

enterosgel sve za nju

Sad je pravo vrijeme da započnete konzumaciju gela koji poput pametne spužve iz organizma uklanja isključivo toksine, patogene bakterije, viruse i štetne produkte ljudskog metabolizma, ali ne i hranjive tvari. Enterosgel je proziran gel bez okusa i mirisa, dolazi u tubi, te ujedno normalizira mikrofloru crijevnog trakta, ubrzava regeneraciju sluznice i pospješuje jačanje imuniteta.

beta-glukan-d-kapsule

Beta Glukan +D je dodatak prehrani koji može prirodno i sigurno aktivirati ključne komponente našeg imuniteta, te je jedna od najboljih formula u svrhu jačanja obrane našeg organizma u vrijeme prehlada, viroza i drugih jesensko-zimskih tegoba. Naglim dolaskom hladnog vremena našem je organizmu potreban jači imunitet, te ukoliko su nutrijenti koje unosimo u organizam oslabljeni, Beta Glukan +D će pomoći u jačanju organizma u svim uvjetima.