Username *
Password *
Remember Me

Kad se govori o zdravom mršavljenju i vitkosti, nerijetko se spominju i probiotici, odnosno dobre bakterije koje se u našem organizmu brinu o probavi - upravo zato postoje dodaci prehrani koji će olakšati prirodan način skidanja viška kilograma. Brojna su znanstvena istraživanja dokazala kako ljudi prekomjerne težine u crijevima imaju puno veći broj loših bakterija, koje kalorije pohranjuju kao masne jastučiće za loša vremena.

Farmacia - moja ljekarna

 

OMNIBIOTIC1

Sve o probioticima i njihovim prednostima možete saznati u Pharmacy to go! temi. Klik!


Omni Biotic Metabolic nastao je kao rezultat istraživanja u kojem se uspio razviti dodatak prehrani koji izjednačava omjer vitkih bakterija (bakteroida) i debljajućih bakterija (firmikuta). Omni Biotic metabolic kombinacija je zdravih crijevnih probiotskih bakterija i prebiotika od jabučnog pektina. Jednom kapsulom probiotika unosi se u crijeva milijarda važnih i nužnih klica bakteroidne vrste, koje pomažu pri odstranjivanju prekomjernih firmikuta i time ponovo uspostavljaju optimalnu ravnotežu bakterija u crijevima. (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus salivarius, Lactococcus lactis, Enterococcus faecium).

 

OMNIBIOTIC2


Prebiotik-jabučni pektin ima posebno važni učinak: dobar je izvor hrane za bakteroidne klice Omni biotic metabolica i služi za njihovo bolje i brže razmnožavanje u crijevima. Metabolic omogućuje optimalnu crijevnu floru i pravilno iskorištavanje hrane u crijevima. Tako se i jo-jo efekt isključuje povećanjem mršavljujućih bakterija i istjerivanjem debljajućih bakterija zato što kod izjednačenog omjera bakterija ne može ponovo doći do poremećaja u metabolizmu.