Username *
Password *
Remember Me

Vikend je idealno vrijeme da se posvetite sportu, kretanju i uživanju u prirodi! No, često se desi da usred aktivnosti osjetimo potrebu za nečim slatkim, s puno energije, pa ovom prilikom predlažemo da uz sendviče u ruksak spremite i energy bar ili više njih - Multipower je izvrstan odabir jer sadrži proteine, obložen je čokoladom i dolazi u više okusa. Dakle - idealan partner u bavljenju sportovima na svježem zraku.

Farmacia - moja ljekarna

pharmacy to go sport8

Zanima li vas više o prehrani za aktivan život kliknite na - Pharmacy to go / prehrana sportaša


Ne zaboravite da je boravak na otvorenom idealan za osnaživanje tijela i duha! A kad je u blizini još neki zdravi snack, uživancija postaje još bolja…
Energetska pločica prelivena čokoladom Multipower Energate bar sadrži mješovite ugljikohidrate za produženo oslobađanje energije, te je alternativa konvencionalnim slatkišima, s manje masnoće. Dakle, čuva ne samo vašu energiju, već i liniju! Nema aspartama, te se koristi za povećanje energije prije treninga ili kad god vam je potrebno više energije.

 

pharmacy to go sport1

 

Sastav:
22 % obične čokolade (kakao masa, šećer, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, aroma), mliječni proteini, fruktozni sirup, glukozni sirup, 9,5% pire lješnjaka, sirutka u prahu obogaćena proteinima, kolagen hidrolizat, sjeckani lješnjaci, niskomasni kakao u prahu, karamela, aroma, bojilo: riboflavin. Sadrži laktozu i može sadržavati tragove kikirikija, glutena i jaja.

CIJENA: 8,99 kn

GDJE KUPITI: U Farmacia ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama