Username *
Password *
Remember Me

Vitamin D, kojeg dobivamo dovoljnim boravkom na suncu, važan je za pravilno funkcioniranje mišićnog sustava, dok slavni Vitamin C ima niz benefita, među njima i smanjenje osjećaja iscrpljenosti. Oba su ključna u svakodnevnom funkcioniranju, naročito ako se više krećemo i bavimo se tjelesnom aktivnošću, a u tome nas ometa - umor.

Acerola 24 tbl 6777 kn

VITAMINE D
Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i ima ulogu u procesu dijeljenja stanica. Potreban je našem tijelu za pravilno funkcioniranje mišićnog sustava. Pomaže apsorpciji kalcija i fosfora, dva osnovna minerala koji čine strukturu kostiju i zuba i tako čuva kosti tijela. Vitamin D sintetizira tijelo djelovanjem sunca na kožu, zbog čega se još naziva i "sunčevim vitaminom."

Vitamine D 90 tbl 5555 kn


Preporučuje se uzimanje jedne tablete dnevno s čašom vode uz doručak, tijekom tri mjeseca. Vitamine D laboratorija Nutrisanté sadrži 5 μg vitamina D (100% preporučenog unosa) u preporučenoj dnevnoj dozi.

 

Acerola 24 tbl 6777 kn

ACEROLA 1000
Dodatak prehrani za žvakanje okusa višnje pripravljen iz ekstrakta ploda acerole (barbadoška trešnja iz Južne Amerike najpoznatija po sadržaju vitamina C) i vitamina C prirodnog podrijetla. Suhi ekstrakt acerole u kombinaciji s vitaminom C ima važnu ulogu u našem tijelu jer pridonosi normalnoj funkciji imunološkog sustava te smanjenju umora i iscrpljenosti.