Username *
Password *
Remember Me

Kurkumin i vitamin D u Almagea® CURCUMIN FORTE+ sinergijski djeluju na imunitet. Kurkumin je, uz to, sigurna i učinkovita potporna terapija u liječenju bronhijalne astme zahvaljujući snažnim protuupalnim svojstvima

Almagea® CURCUMIN FORTE+ je dodatak prehrani obogaćen vitaminom D koji doprinosi normalnoj funkciji imuniteta. Poznato je da hranom ne možemo uvijek unijeti sve potrebne vitamine i minerale jer je ona često prerađena i time osiromašena nutritivnim vrijednostima. U vrijeme alergija, prehlada i virusa tijelu je potrebna dodatna energija pa je od bitnog značaja prethodno ojačati obrambeni sustav organizma. Topli kasnoljetni dani izvrsno su vrijeme za pripremu organizma na jesenske izazove.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

 almagea

Uloga imunološkog sustava jest štititi organizam od bakterija i virusa. Međutim, kod osoba koje pate od alergija, imunološki sustav radi pojačano kako bi se obranio od tih dodatnih prijetnji.

Kod osoba koje su alergične, u doticaju s alergenom organizam stvara IgE antitijela koja uzrokuju otpuštanje molekula histamina koje pak dovode do oticanja i upalnih procesa. Tada se javljaju klasični simptomi alergije: curenje nosa, svrbež u očima i kihanje.

Kurkumin i vitamin D sinergijski djeluju na imunitet i preporučuju se raznim populacijskim skupinama kojima je potrebna nutritivna podrška imunološkom sustavu. Kurkumin je sigurna i učinkovita potporna terapija u liječenju bronhijalne astme zahvaljujući njegovim snažnim protuupalnim svojstvima.

Almagea® CURCUMIN FORTE+ je dodatak prehrani obogaćen vitaminom D koji doprinosi normalnoj funkciji imuniteta. S obzirom da nativni kurkumin nije topiv u vodi, odnosno ima nisku bioraspoloživost i vrlo se brzo neiskorišten izlučuje iz organizma, Almagea® CURCUMIN FORTE+ sadrži poseban oblik solubilizata kurkumina s vitaminom D u micelama i pritom ima 185 puta veću raspoloživost od nativnog kurkumina.

1 kapsula Almagea® CURCUMIN FORTE+ (596 mg) odgovara količini od 14 standardnih tableta s kurkuminom.

almagea