Username *
Password *
Remember Me

Specijalne formule multivitamina i minerala u biljnoj bazi kao u Twinlab Dualtabsu preporučuju se osobama pod stresom, starijima, kroničnim bolesnicima i rekonvalescentima te sportašima. Iskoristite pogodnost u Farmaciji do 31. 12. 2018. - uz Twinlab Dualtabs, dobivate Magnezij 375 mg gratis!

FARMACIA - koja mi je najbliža?

Kako bi se osigurao optimalni unos vitamina i minerala u organizam, najčešće se preporučuje uzimanje ciljanih multivitaminsko-mineralnih kombinacija. Pošto na tržištu ima mnoštvo proizvoda, važno je naglasiti da nisu sve formule jednake! Razlikuju se po sastavu, količini aktivnih tvari, obliku - važnim faktorima koji onda utječu na apsorpciju i iskoristivost.

Fashion Model Jumping Tomboy Outfit
Deposit photo


Prilikom odabira multivitamiskih formula treba voditi brigu o obliku vitamina i minerala. Prirodne oblike naše tijelo prepoznaje kao svoje i u potpunosti ih iskorištava. Najbolja opcija je ako su ti prirodni oblici i kelirani tj. kombinirani sa amino kiselinama koje se nalaze u našem organizmu.

Specijalne formule multivitamina i minerala u biljnoj bazi u Twinlab Dualtabs-u odabir su za osobe koje se neredovito i nekvalitetno hrane. Dualtabs se posebno preporučuje osobama pod stresom (studenti, poslovni ljudi...), starijim osobama, kroničnim bolesnicima i rekonvalescentima te sportašima koji imaju povećane potrebe za vitaminima i mineralima. Zbog jedinstvenog sastava Dualtabs je optimalna dopuna prehrani za jačanje imuniteta i poboljšanje općeg stanja organizma.Fashion Model Jumping Tomboy Outfit
Deposit photo

 

Dualtabs tablete sadrže odvojene vitaminske i mineralne slojeve sa 16 esencijalnih vitamina te 12 minerala. Na ovaj način smanjuje se mogućnost međudjelovanja, a osigurava bolja apsorpciju i iskoristivost.
Specijalna tehnologija izrade osigurava postepeno otpuštanje tijekom cijelog dana, pa je dovoljna jedna tableta dnevno. Vitamini B kompleksa sudjeluju u svim metaboličkim procesima u organizmu stoga su posebno zastupljeni u ovoj formuli. Od mikroelemenata za imunitet najpotrebniji su selen i cink dok vitamin A pomaže u oporavku sluznice i jača imunitet. Vitamini C i E pružaju snažnu antioksidativnu potporu i jačaju imunitet.

ff 862629Zaštićena biljna baza kompleksa prirodnih bioflavonoida (rutin i hesperidin) poboljšava apsorpciju i iskoristivost vitamina i minerala iz formule. Ekstrakti acerole i šipka, bogati su prirodni izvor vitamina C i antioksidansa dok probiotička kultura (Lactobacillus acidophilus) regulira fiziološku crijevnu floru. Dualtabs sadrži specijalno obloženo željezo koje ne uzrokuje probavne teškoće. Prirodni proteolitički enzimi iz ananasove palme i papaje (bromelain i papain) omogućuju optimalnu razgradnju hrane i bolju iskoristivost hranjivih tvari, dinamički djeluje na probavu pa se preporučuje uzimanje Dualtabsa nakon obroka.


Dualtabs je izrađen od provjerenih i najkvalitetnijih sirovina suvremenim tehnološkim postupcima, a staklena ambalaža nema interakciju sa sadržajem tako da su cjelovitost i kvaliteta proizvoda zagarantirani.
Iz navedenog sastava vidljiva je kompleksnost formule čija svakodnevna primjena osigurava optimalnu nadopunu prehrane i omogućuje bolju apsorpciju hrane, esencijalni proces za održavanje imuniteta i općeg zdravstvenog stanja.

ff 862629

MAGNEZIJ
Zbog suvremene proizvodnje i prerade hrane sve češće se primjećuje manjak magnezija u hrani. Iako nije najzastupljeniji mineral u organizmu esencijalan je za cijeli niz funkcija važnih za održavanje zdravlja cjelokupnog organizma.

Osim što sudjeluje u mineralizaciji kostiju, magnezij regulira brojne metaboličke procese važne za stvaranje energije pa učinkovito doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Isto tako važan je za prijenos živčanih impulsa na mišiće pa je esencijalan i za pravilan rad srca i probavnih organa.

Doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji i normalnom funkcioniranju živčanog sustava te dulji nedostatak magnezija može uzrokovati simptome poput gubitka koncentracije, straha, tjeskobe ili razdražljivosti.

Najčešći simptomi nedostatka magnezija su iscrpljenost, kroničan umor, manjak energije, grčevi u mišićima, visok tlak, loš san, anksioznost, slaba probava, česte glavobolje i migrene, te pojačani simptomi PMS-a. Nedostatak magnezija je prisutan kod dijabetesa, endokrinih i kardiovaskularnih bolesti, alkoholizma, povećanog stresa, prehrane vrlo bogate ugljikohidratima te kod starijih osoba i sportaša.


Preporučuje se uzimanje Magnezija uz kombinaciju multivitaminsko mineralne formule DUALTABS kako bi zadovoljili dnevne potrebe za ovim esencijalnim mineralom potrebnim za fiziološko funkcioniranje organizma.

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location