Veličina fonta: +

  YSL Le Teint Touche Eclat - Beige Rose 30 (BR30)

  Prošli mjesec sam dobila mail od feelunique u kojem su mi poslali kod za tester novog YSL pudera, prilikom sljedeće kupovine. A, kako sam se ionako spremala naručiti neke sitnice, tester novog pudera je bio samo dodatni razlog da ubrzam narudžbu. :)

   

  YSL Le Teint Touche Eclat Foundation izvor

   

   

  Svrha ovog pudera je da postigne osvjetljavajući efekat na licu, koji nam već dvadesetak godina pruža svima dobro poznati YSL Touche Eclat Iluminator. 

   

  lijevo: Le Teint Touch Eclat Puder   desno: Touche Eclat Iluminator izvor

   

   

  Le Teint Touch Eclat puder je rijetke teksture, lagano se nanosi na lice i još lakše blenda.  Ima srednje prekrivanje, dovoljno da ujednači lice, ali nikako nije za nekoga tko traži potpuno prekrivanje. Lice čini baršunasto mekim, a sam izgled lica nakon nanošenja ovog pudera dobiva prirodan i blistav izgled. Nešto zaista predivno.

   

  YSL Le Teint Touche Eclat izvor

   

  Puder lijepo zagladi lice, sa primerom ili bez njega, ne uvlači se u pore, ne stvara efekat maske, jako je ugodan i lagan na licu, djeluje neprimjetno što je za mene osobno veliki plus, jer inače nisam pretjerani ljubitelj pudera, pogotovo jer me uglavnom svi zabetoniraju, iz tog razloga su mi preteški na licu, stoga uvijek preferiram BB kreme, ispred pudera (da se razumijemo, koristim ja i pudere, ali zaista rijetko). Ali, ovaj puder je sasvim druga priča, zaista daje predivan, svjež i prirodan izgled licu, kao da puder niste ni nanijeli.

   

  Trajnost mu je oko 6 - 7 sati, s tim da mi se počela mastiti T zona pa je skliznuo sa tog područja, 10 sati kasnije kad sam skidala šminku bilo ga je još na blaznici.

   

   

  Sve gore navedene karakteristike  su ujedno i one koje YSL garantira sa ovim proizvodom, jer je umjesto klasičnih čestica sedefa koje se koriste uglavnom kod svih pudera za lice u ovom puderu to zamijenjeno zlatnim pigmentima povezanim lamelarnim česticama za postizanje zrcalnog odsjaja te se takvim efektom naglašavaju crte lica i posvjetljuju tamna područja na licu.

   

   

  Nijansa koju recenziram je BR 30 (Beige Rose 30)  koja bi po nazivu trebala biti za rozi podton, ali meni osobno više vuče na žuto, što će te i vidjeti na swatcevima.

  Osim BR (beige rose - rozi podtone kože) nijansi, u ponudi će biti dostupne B (beige - neutralni podton kože) i BD (beige dore - žuti podtone kože), sveukupno 22 nijanse, dok će kod nas biti dostupno 16 nijansi, jer je preostalih 6 nijansi namjenjeno za azijatsku i crnu put.

   

  YSL Le Teint Touche Eclat izvor

   

   

  Ovaj puder još nije stigao na naše tržište, ali bi se za nekoliko dana trebao naći na policama naših parfumerija. Dolazi u količini od 30 ml i trenutno ga se može kupiti na feelunique po cijeni od 28 funti sa besplatnom poštarinom. Pretpostavljam da će kod nas biti skuplji za 50 do 100 kn.

   

  U nastavku vam prilažem svoje swatcheve:

   

  dnevno svijetlo

  YSL Le Teint Touche Eclat BR30

   

  dnevno svijetlo

  YSL Le Teint Touche Eclat BR30

   

  sa blicem

  YSL Le Teint Touche Eclat BR30

   

  dnevno svijetlo

  YSL Le Teint Touche Eclat BR30

   

  sa blicem

  reflektirajuće čestice

   

  Zaključak: Zaista divan puder, već je dovoljno ishvaljen u tekstu, pa se nema potrebe ponavljati. Samo bi nadodala da ove reflektirajuće čestice na slici poviše ne izgledaju kao da daju masni ili disco kugla efekat na licu, već više blistavi i zdravi izgled. Swatch sa blicem je bio više u svrhu toga da vam ih prikažem. :)

   

   

  Što vi mislite o ovom puderu? Hoćete li ga isprobati?

  Maja xx

  Malu Wilz kamuflaž krema
  MUA (Make Up Academy) Haul - Part III.

  Povezani postovi