Veličina fonta: +

  WET` N` WILD The Naked Truth E3951 Paleta sjenila

  WET` N` WILD The Naked Truth E3951 Paleta sjenila

  23UtorakRuj 2014

  Posted by  in Recenzije

  ≈ Komentiraj

  Ova paleta je moj prvi proizvod Wet n Wild američkog brenda. Prošle godine njihovi proizvodi su stigli na police DM-a. Svi su poludjeli za ovim proizvodima….ne znam zašto sam ja ostala ravnodušna!

  IMG_2236

  Paletu sam dobila na recenziju ovog ljeta. Kako ljeti koristim minimalno makeupa, ova paleta je tek nedavno došla na red za isprobavanje.

  Paleta dolazi u plastičnoj kutiji solidne čvrstoće sa prozirnim poklopcem. Odmah me oduševilo što je na poklopcu naljepnica, tako da „radoznali prstići” u dućanu ne mogu isprobavati sjenila! Proziran poklopac je zgodan jer odmah možete vidjeti kombinaciju boja sjenila u paleti.

  IMG_2216

  Na pozadini kutije nalaze se upute za jedan primjer look-a kojeg možete napraviti koristeći ova sjenila. Također,  na svakom sjenilu je otisnuta namjenabase, eyelid, browdone, crease i definer što također može pomoći pri korištenju sjenila.

  IMG_2220

  U sklopu palete dolaze spužvasti aplikator i mala četkica, koje ja nisam koristila.

  IMG_2229

  Boje sjenila u paleti The Naked Truth E3951 su baš onakve kakve bih i sama odabrala! Volim nijanse smeđih sjenila i najviše koristim za svakodnevni look.

  IMG_2232

  Od pet sjenila u paleti, samo dva su mat. Ostala imaju lagani shimmer, ali stvarno lagani.

  Iznenadila me kvaliteta ovih sjenila! Pri nanošenju se malo truse, dobro su pigmentirana (osim najsvjetlijeg), lako se blendaju. Koristila sam ih isključivo preko Artdeco baze i u tom slučaju su postojana cijeli radni dan!

  Bez baze, ova sjenila su jako slabo pigmentirana i brzo nestaju sa kapka.

  IMG_2746

  Na gornjoj fotografiji vidite  swatcheve svih nijansi sjenila. Fotografije su napravljene su po danu, na suncu i bez korištenja baze.

  MOJE MIŠLJENJE

   Wet n Wild The Naked Truth E3951 Paleta sjenila me ugodno iznenadila! Za paletu drogerijskog tipa, sjenila su stvarno kvalitetna.

  U paleti se nalazi 6g sjenila, što je za cijenu od oko 50 kn odličan omjer cijene i kvalitete.

  Wet n Wild palete možete kupiti samo u odabranim DM dućanima, a također možete posjetiti i njihovu Facebook stranicu (link).

  Napomena: U recenziji sam napisala iskreno svoj osobni dojam, bez ozira što je ovo PR uzorak!

  JESTE LI KORISTILI OVA SJENILA? KAKAV JE VAŠ DOJAM O NJIMA?

  0
  D life / roštilj ispod oblaka, dizajn @ MUO, davin...
  mini New In ~ Early Autumn
   

  Komentari (0)

  There are no comments posted here yet

  Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
  Attachment (0 / 3)
  Share Your Location