Username *
Password *
Remember Me
Veličina fonta: +

Wet n wild „Santa Baby“

Danas sam konačno uhvatila vremena poslikat do kraja i napisat recenziju moje prve Wet n wild palete. Wet je wild je poznata, jeftina, kvalitetna i vrlo često korištena kozmetika na YT. Dugo sam se spremala nešto uzeti od njih i koliko god su mi slatke (i praktične) njihove standardne palete nekako mi je prosječno 5$ + 3,70$ za shipping bilo previše. Onda sam naletjela na ovu paletu koja me sa shippingom došla oko 100 kn.

100 kn za 12 sjenila (ukupno 8,8g, da minijaturna su, ali realno niti ne trebaju mi veća), rumenilo (1,8g) i bronzer (1,8 g). Kada sam najavila ovu paletu, rekla sam da neću koristiti sjajilo i maskaru jer tek nakon što sam kliknula i kupila sam sam ju išla guglati. Tako sam saznala da je ovo kolekcija iz 2010. Ok, nova je i nije korištena tako da što se sjenila tiče nema problema ali sjajilo i maskaru ne koristim.

P1180287

Paleta, iako je bila skroz zapakirana došla je sa polomljenim jednim triom i kutija je bila pukla na jednom manjem dijelu. A stigla je za nekih 10 dana iz SAD-a. Nakon svih tehničkih stvari, idemo na paletu.

P1200797

P1200727

Poznato je da se Wet n wild sjenila truse. Da, i ova se truse. Ali neka. Neka (od stajanja) su imala kao neki film na sebi i bila su tvrda ko kamen. Tek nakon što se taj film skinuo su bila spreman za korištenje. Tu prvenstveno mislim na tamnija sjenila. Sjenila su koncipirana kao kompatibilna tria koja se odlično međusobno nadopunjuju. Nema klasičnih neutralnih tonova.  Pigmentacija je manje-više ok, ali neka sjenila, poput primjerice kričavog zelenog je jako loše pigmentirano. Na swatchu je naneseno u 3 sloja da ga uopće vidite. Najtamnija ljubičasta iz ljubičastog tria je tvrda kao kamen i doslovno sam ju morala grebati da ju mogu ikako swatchati.

P1180398

P1200706

Sjenila su odlične trajnosti, sa bazom će trajati cijeli dan. Lagano se blendaju i čist su ok. Iako ovo nije moja svakodnevna paleta nijansi sjenila koje ja koristim, prošli tjedan sam im se više posvetila i shvatila da sve nijanse jako nosive u svakodnevnim prilikama.

P1200794

P1200747

P1200791

P1200755

Rumenila su odlična. Gotovo se uopće ne truse, dobro se blendaju i traju na licu intenzivno oko 6 sati, nakon toga im pada intenzitet. Ali i nakon 8 sati će biti tragova boje.

P1180420

P1180428

P1200775-vert

Da li me paleta potpuno oduševila. Nije! Ali da, vrijedi tih novaca. Posebno jer će vas natjerati da koristite malo boje u svom životu.

Jeste li isprobali veš nešto od Wet n wild?

Kod mene na blogu traje darivanje pa slobodno svratite!

Želim vam ugodan vikend,

Love,

Maybe

0
Ebay Pigmenti; mineralni i glitter, te kako ih pre...
Something red
 

Komentari (3)

This comment was minimized by the moderator on the site

meni se boje skroz sviđaju, možeš ih nosit svaki dan, zašto ne :-D

 
This comment was minimized by the moderator on the site

Meni je trebalo da se izvučem iz nude nijansi:-)

 
This comment was minimized by the moderator on the site

rumenilo mi jedino dobro izgleda.sjenila su mii loša :/

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location