Veličina fonta: +

  Vizura frizure by Petra Granić / Cindy Lauper hrabrica pravih boja

  petra cindy

  Nemoguće je ne voljeti ljeto, doba kada se osmijeh sa lica ne skida jer smo opušteniji, zbog valova, cvrkuta ptica, mirisa lavande, topline sunca. Koža nam je tamnija, baršunasta, kosa svjetlija, lepršava, piće hladnije, pitkije, muzika glasnija, dinamičnija, noć duža a ljubav strasnija.
  A boje? O da... sve su nijanse razigrane i divne - na odjeći, nakitu i da, drage moje i na kosi. Oduševljeno primjećujem po ulicama, plažama kako ima sve više mladih hrabrih dama koje smjelo nose paletu boja na svojoj glavi. Jako su popularne intenzivno modre, ljubičaste, zelene, boja fuksije, crvene u svim nijansama, te nježno roza pa i limun žuta, koje izgledaju fenomenalno. Tako sam se prisjetila pjevačice iz osamdesetih Cindy Lauper, djevojke koja se nije bojala eksperimentirati s bojama te nam je jedna od prvih prikazala kako se može poigrati s kontrastima na kosi.

  cindy 2

  cindy 3cindy 4cindy 6

  Sada možemo vidjeti i na dosta celebrity curkama da su se ohrabrile i prepustile raznobojnim bojama, kao npr Katy Perry, Gwen Stefani, Christina Aguilera, Juliette Lewis, Lady Gaga, Pink...

  blue hair
  celeb7
  colorhair13
  image
  pink hair
   
  No isto tako hrabra bila je i Ivana Kindl, a moja malenkost i "Studio Etra" ju je uredila pomoću tehnike pramenova Flamboyage, koristila sam pet različitih tonova boja na jednom pramenu te sam ih proširila na cijeli gornji dio glave tako da je cjelokupni efekt na kraju izgledao jako zanimljivo i moćno :)
  kindl1
  kindl2 cr
  kindl3 cr
  Ohrabrujem djevojke i žene na radikalnije poteze, bez straha, jer danas su boje stvarno kvalitetne i boje su puno dugotrajnije i postojane, a uz stručan savjet i dobrog majstora frizera, nema razloga za brigu.
  lavanda
  redblue

  Naravno da nakon bojanja treba održavati kosu dobrim šamponima i regeneratorima, ljeti pogotovo, kad smo skloniji isušivanju i dužim boravkom na suncu. No zahvaljujući novim tehnologijama za obnavljanja kose imamo pregršt načina kosu obnoviti i detoksicirati, pa drage moje nemojte izostaviti dodatne tretmane u frizerskim salonima jer su vrlo učinkoviti i vidljivi već pri prvom tretmanu.
   
  joico
  A do tada drage moje, uživajte u svakom trenu najljepšeg godišnjeg doba, punite se dobrom energijom i razmišljajte o novim pojačanim bojama na vašim kosama ;)
  Smijte se, i budite sretne, i TRUE COLOURS neka budu s vama!
   

   

   

  "Dobra knjiga će te uvijek ostaviti sa dobrim isku...
  DAN LIJEVAKA -13. kolovoz

  Povezani postovi