Veličina fonta: +

  Trilogy Rosehip Oil

  Već sam pisala o tome kako lice želim dovesti u "formu", pa sam se odlučila za probu Trilogy ulja od čistih sjemenih šipka. Kako je proizvod organski, a ipak se radi o licu, odlučih mu dati šansu. I da ... još jedna informacija koja mu ide u prilog  je to da je ovo ulje dobilo 14 nagrada za lice i tijelo u posljednje 3 godine. Mislim da to i više nego dovoljno govori o tome kakav je proizvod. A ja, kao i sve žene ... nije mi dugo trebalo da se odlučim strpati ga u košaricu i naručiti. :)

   

   

  Trilogy Rosehip Oil

   

  Trilogy Rosehip ulje ili serum za lice sam naručila preko escentual.com po cijeni od 11,75 funti + poštarina (na poklon sam dobila i Trilogy crveno sjajilo za usne, koje me nažalost nije oduševilo), a kasnije sam ga pronašla i preko feelunique.com po trenutnoj cijeni od 13,37 funti sa besplatnom poštarinom (sniženje traje do nedjelje 9.9.2012.). Inače, te su cijene za količinu od 20 ml, dok je ono od 45 ml nešto skuplje. 

   

  Trilogy Rosehipi Oil 20 ml

   

  Funkcija ovog ulja je da smanji ožiljke, strije i bore, nikako ga se ne smije koristiti prilikom otvorenih rana ili na onim mjestima gdje je koža svježe oštećena. Ja sam ga za sada koristila samo na licu i vratu, a mislim da ću ga početi koristiti i za strije. Treba ga jako malo, jer je jako masno i 4 kapi su mi dovoljne da ih razmažem po cijelom licu i vratu.

   

  Trilogy Rosehip Oil

   

  Nakon 7 dana, primjetila sam kako mi koža lica izgleda svježije. Primjećujem kako se lice regenerira iznutra i što ga duže budem koristila vjerujem da će biti bolje, sumnjam da se tih 14 nagrada dobilo "tek tako" :)


   

  Prvu večer kad sam ga koristila, imala sam potkožni prištić koje je bio jako bolan na dodir, ujutro je ta bol nestala, a prištić se za 2 dana i povukao. Osim njega primjetila sam da mi se smanjila količina prištića na licu, iz tog razloga zaista vjerujem da ovaj proizvod djeluje. 

   

  Jedina mana mu je miris. Zaista miriše kao jestivo ulje, nema umjetnih mirisa ni boja, pa je i za očekivati ovakav miris, ako se ne našminkam znam taj miris osjetiti tu i tamo preko dana. Nije intezivan, ali možda nekome može smetati. Inače ovaj proizvod ostavlja masni film na licu, ali ne na onaj nelagodni način, lijepo se upije u kožu, ne "sjeda" na nju, ali se ipak prelaskom prsta preko lica može osjetiti ta "masnoća".

   

  Trilogy Rosehip Oil

   

  Trilogy Rosehip Oil 

   

   

   

  Koristite li vi organske proizvode za lice? Da li ste čuli za Trilogy Rosehip ulje? 

  Maja xx

  Rouge Bunny Rouge vs. Lancome vs. Malu Wilz / uspo...
  Ultra-moderna manikura