Veličina fonta: +

  Too Faced Glamour To Go - Spun Sugar Edition

  Spun Sugar Edition paleta je moja prva Too Faced paleta. Kupila sam je na Asosu za 10-ak funti sa poštarinom, dok je regularna cijena za oko duplo viša.

   

   

   

  Ova paleta je limitirana edicija iz jesenske kolekcije 2012. Dolazi u prekrasnom, romantičnom i girly pakiranju koje sadrži sve što vam je potrebno za kompletan makeup.

   

   

  Unutar palete nalazi se ogledalo, 8 sjenila, highlighter, sjajilo i bronzer, s tim da se  highlighter, sjajilo i bronzer nalaze ispod sjenila, te se trebaju izvući prilikom upotrebe.

   

  Idealna je za putovanja jer je jako malih dimenzija. Jako mi se sviđaju detalji na samom pakiranju, te također i sama praktičnost ove palete. 

   

   

  Sviđa mi se što paleta sadrži razne kombinacije boja, koje se mogu lako iskombinirati za dnevne i večernje look-ove. 

  Sjenila su na dodir nešto tvrđa i slabije se truse, dok to nije slučaj kada se koristi četkica, koja ih odlično kupi. 

  Sjenila se lijepo blendaju, sasvim su dobre trajnosti, sa bazom su izdržala tokom čitavog popodneva. Svijetlije boje su slabije pigmentirane, dok su tamnije nešto više. 

   

  Highlighter se nešto više trusi i nisam osobno oduševljena sa efektom istog, valjda jer sam se već naviknula na neke druge. 

  Bronzer je mat i sadrži sitni shimmer koji nije previše primijetan, pa bi možda mogao poslužiti i za konturiranje, a također će biti odličan za ljeto. 

   

  Sjajilo je skroz prozirno, te sadrži sitne zlatne čestice koje su ugodne na usnama, ali mi pomalo smeta što se nalazi između highlightera i bronzera jer je nemoguće da ne upadne nešto u njega. Iz tog razloga sjajilo sam isprobala prilikom prvog swatchanja i više ga ne mislim koristiti. Iako ga se može prekriti sa selotejpom da se osigura od trušenja, u slučaju da ga nastavim koristiti. 

   

   

  Ja sam osobno zadovoljna ovom paletom, s obzirom da sam čitala podijeljenja mišljenja kada su u pitanju općenito Glamour To Go palete. Nažalost niti jednu do sada nisam posjedovala, pa vam ne mogu dati usporedbu, ali u svakom slučaju, ova paleta ima definitivni prolaz kod mene. 

   

  Swatchevi: 

   

  prvi red sjenila

   

  drugi red sjenila

   

  s lijeva na desno: highlighter, sjajilo, bronzer

   

   

   

   

  Kako se vama sviđa ova paleta? Da li posjedujete neku od Too Faced paleta?

  Maja xx

  Born Pretty Store krasote
  Skittles