Username *
Password *
Remember Me
Veličina fonta: +

Spavanje u dvoje - istina ili mit?

Pišem i opet u gluho doba noći dok moji najdraži spavaju, neki možda sanjaju, a ja bi to isto vrlo rado, ali ne ide. Zašto? Nije da nisam umorna, preumorna čak, ali ni u ime ljubavi ne pristajem spavati u krevetu gdje mi s desne strane na uho struže moj četveronožni dlakavi prijatelj, a s lijeve pak također ispušta neartikulirane zvukove pištanja, fućkanja i groktanja manje dlakavi ljubimac s dvije noge. Ne mislim da je manje ljubljeni već manje dlakavi, da me ne bi krivo shvatili.

15

Molim lijepo, gdje to piše da ja to moram trpit, i zašto bi se netko zgražavao(moja mama npr) kaj ja rađe biram drugu sobu (sva sreća da postoji), gdje ću se raširit lijepo po cijelom krevetu i ne čut nikoga. Pa ni samu sebe kada hrčem, jer ja to ne čujem, a i ne radim, pa me baš briga.
Ali to nije u redu, pa gdje je tu romantika i zagrljaj dvoje ljudi koji se vole i spavaju zajedno, iskreno, rađe grlim top shop anatomski hladni jastuk nego praščić babe sound i to stereo surround.

Ok, sebična sam, samoljubiva, osjetljiva, kako god, al samo želim zaspat kak se šika i fajrunt.

il 340x270.643748330 rjfi

Solidarna sam ful s tisućama žena kaj spavaju kraj svojih muževa, partnera, domaćih životinja svih vrsta i koje trpe hrkanje noćima, godinama, i ne lupaju ih s laktom ni nogom šatro ispod popluna, jer to se mora i to je tak.
E pa nije, i btw, da čujete i drugu stranu, uopće mu ne vjerujem kad mi veli da nije mogao zaspati od mene jer da se navodno glasam dok spavam ko mops s bronhijalnom astmom ?! Totalno neoriginalno i neistinito.
Ja to nikad ne bi mogla jer se kontroliram i valjda bi znala da hrčem kao i on uostalom.

Sleep-Apnea-and-Snoring

Zaključak? Parovi bi trebali spavati odvojeno, ono, poljubac prije spavanja može, sex pri buđenju isto tak, i onda svako bris na svoj krevet, sobu, a između primam psovke od svih onih kaj žive u garsonijerama s dvoje djece. Oprostite na trabunjanju, nisam nikog htjela iznervirat, samo sam neispavana i živčana, kao i obično.

Voli vas Black Cherry

sleep

0
D life / modni ormar, crveni nos, nikel & ruže, ro...
D life / halloween, stan viktora kovačića, modni o...

Povezani postovi

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Zadnje komentirano

Zrnca sam nabavio na Njuškalu. AKo želite odmah radit kefir onda nek vam ih ne procjede vodom nego...
zrnca za kefir je Hrvoje nabavil od nekog lika, bum pitala pa ti posaljem info... uglavnom ona traju...
Katarina Wolf posted a comment in Deborah Glossissimo sjajila za usne #09 i #11
Doista su prelijepi i doista je iznenađujuča činjenica da se stvarno usne ne isušuju. Zapravo dj...