Veličina fonta: +

  ŠAMPONI ZA SUHO PRANJE KOSE

  Zadnje vrijeme sam vidjela da puno cura piše o šamponima za suho pranje kose pa sam htjela s vama podijeliti svoje mišljenje o njima.

   

  Prvo da vam kažem ponešto o mojoj kosi. Jako brzo se nauči na sve šampone tako da niti jedan šampon za masnu kosu nije uspio riješiti moj problem svakodnenog pranja kose. (da, da znam da nije dobro prati svaki dan kosu, da se još brže masti i slično ali prala sam ju i ako treba prat ću ju jer nema teoretske šanse da idem igdje s masnom kosom)

   

  Sada koristim od L'oreala Elseve nutri-gloss light shine shampoo za njegu duge kose koja se brzo masti. I moram priznati da mi je jako dobar. Koristim ga sigurno već pola godine i do daljnjeg ga nastavljam koristiti. 

  Doduše, on sam mi ne pomaže održat kosu oil free 2 dana. I tu nastupaju šamponi za suho pranje kose.

   

   

  Oni bi trebali osvježiti kosu i dati joj volumena.

   

  Prvi koji sam probala je od Batiste šampon za suho pranje tamnih i tamnosmeđih tonova kose.

  Cijena: 39,99 kn

  Količina: 200 ml

   

  Puno je cura oduševljeno ovim proizvodom a bome i ja! :)  Ima u sebi malo smeđe boje tako da vam neće ostati onako pudrasti trag na kosi.

   

  Postoji i običan Batiste šampon za suho pranje i on nema boje u sebi smeđe boje i namjenjen je za sve tipove kose. Cijena mu je 29,99 kn ako se ne varam.  Kod Voodoo Blonde LINK možete vidjeti njegovu recenziju.

   

  Kako mi je Batiste šampon pri kraju otišla sam do DM-a po novi. Pored njega je stajao i od Balee šampon za suho pranje kose.

  Cijena: 20 kn

  Količina: 200 ml

   

  On nema u sebi smeđe boje kao ovaj od Batiste ali sam ga svejedno uzela da probam jer ako ne probam neću znati dal mi odgovara.

   

  Meni osobno nije loš. Malo više moram protrljati prstima da se makne bijelo ali on odradi svoju funkciju.

   

  Evo slika da vidite kako to izgleda:

   

  (kliknite na sliku da bolje vidite efekt)

   

  Na prvoj slici vidite kako mi kosa izgleda drugi dan. Tjeme kose mi je masno a ostatak kose nije. I izgleda kao da mi fali pola kose!!! :/

  Pošpricam šampon samo po korjenu kose, pričekam jedno pol minute da se malo upije i onda prstima sve izmasiram i kasnije počešljam kosu.

  Kosa izgleda puno bolje nego što je bilo ali ja ju ne volim nositi spuštenu taj drugi dan (ne pitajte zašto jer neznam), tako da ju zavežem u rep. I kosa mi u repu izgleda čisto i ja nemam osjećaj da je prljava. 

   

  I to bi bilo to. :)

   

  Imate li vi problema s masnom kosom? Ako imate, kako to rješavate? Jeste li do sad probavale šampone za suho pranje kose? Ako jeste, koji su vaši favoriti?

   

   

  Niki s bloga Little Happy Heaven

   

  Favoriti u studenom
  Born Pretty Store stamping image plate CK-04

  Povezani postovi