Veličina fonta: +

  Random post #1

  Random post je osmišljen kao post u kojem ću s vremena na vrijeme stavljati nekoliko slika swatcheva trenutnih noviteta koje možete pronađi u parfumerijama, a ja ih možda nemam namjeru kupovati, jer se ipak trudim kontrolirati i ne gomilati puno makeup proizvoda. Trudim se! :D

   

  Danas vam donosim swatcheve sjenila, rumenila i shimmer cream iz Artdeco Tribal Sunset Bronzing Collection, Art Deco BB kreme i Maybelline Color Tattoo sjenila. 

   
   

  Artdeco Tribal Sunset Bronzing Collection:

   

  izvor

  Divna kolekcija, ali kako me jako podsjeća na prošlogodišnju Marrakesh Sunset kolekciju, ovog puta sam ju preskočila. U novoj kolekciji su nadodana pečena rumenila i shimmer cream. Poslikala sam swatcheve rumenila, pečenih sjenila i illuminating shimmer cream.

  Cijena rumenila je oko 150 kn, pečena sjenila su oko 70 kn, a cijenu za illuminating shimmer cream nažalost nisam zapamtila.  

  Artdeco Tribal Sunset Bronzing Collection Pečna Sjenila izvor

  Artdeco Tribal Sunset Bronzing Collection Rumenilo izvor

  Artdeco Illuminating Shimmering Cream izvor

  Artdeco BB krema;

  Artdeco BB krema izvor

   

  Sviđa mi se tekstura ovih BB krema, a cijena je oko 140 kn. Krema je pogodona za sve tipove kože, čak i za osjetljivu kožu. Do sutra (14.04.2013.) u svim Muller drogerijama traje popust od 20% na proizvode za njegu lica, a to uključuje i BB kreme.  

  Maybelline BB krema:

  Maybelline BB krema izvor

   

   

  Cijena Maybelline BB krema je 59.90 kn i za sad sam ih samo primjetila u Mulleru.

  Maybelline Color Tattoo sjenila;

  Maybelline Color Tattoo Sjenila izvor

   

   

   

   

   

   

  Obožavam Color Tattoo sjenila, već sam prije o njima pisala u ovom postu. Nažalost kod nas nisu dostupne sve nijanse. Muller ima najveći izbor i to su ove gore na swatchevima + Permanent Taupe koju imate swatchanu u postu. 

  Cijena pojedinačnog sjenila iznosi 39.90 kn  i trenutno su na sniženju od 25% u Bipi, a u Kozmu su 30%. Ja sam si ugrabila dugo željenu Pomegranate Punk. Sve su nijanse poprilično pigmentirane i mekane, ali Painted Purple je nešto manje od ostalih, mislim da to možete primjetiti na swatchu.

  That's all folks! :)

  Hoću nastavit pisat Random postove ubuduće? Jel' vam zapelo za oko nešto sa slika? :)

  Maja xx

  Dainty Doll #004 You are my sunshine
  Nasumična nedjelja