Veličina fonta: +

  Phytodess Symbio Sun

  P1230654

  Ljetos mi je moj omiljeni frizer Jozo Čabraja(i jedini koji ima dopuštenje prići mojoj kosi škarama- užasna sam, ali preveć su mi puta zeznuli kosu) poklonio Phytodess Symbio Sun sprej za kosu. A nekako usporedno sa time, prestala sam u svakom pranju koristit masku za kosu. Nakon 10 g korištenja iste, nakon svakog pranja kose, jednostavno mi je trebao odmor od te rutine. Naravno da se tragovi na kosi vide, nedostaje joj vlage, ali situacija nije kronična.

  P1230650

  Zahvaljujući ovom spreju, kosa mi se ipak nije potpuno osušila i on ju je održao u koliko toliko dobrom stanju. Naravno da vam neće zamijeniti masku za kosu, niti dati dubinsku hidrataciju, ali uz njega mi kosa niti nije potpuno propala. I dalje ima sjaj, mekana je, samo je malo suha.

  Ono što čini posebnim ovaj sprej je ekstrakt lopoča koji daje vlažnost. Ovaj sprej prvenstveno je namijenjen obojanoj kosu, dok je moja prošarana sa tek par pramenova.

  P1230645

  Sprej možete nanijeti na suhu i vlažnu kosu. Neće ju zamastiti već se savršeno stopit se sa vlasi. Često ga koristim prije peglanja kose ili uvijanja vrućim uvijačima. Osim što mi štiti kosu (iako mu to nije direktna namjena, ali ono ako spašava od sunca može i od uvijačaJ), moju prečvrstu i gustu kosu omekša pa se lakše spegla/uvije.

  P1230653

  Sprej ima  divan miris, koji je lagan, pomalo cvjetni i nije agresivan. Čak i dosta dugo ostane u kosi. Možete ga nanositi nekoliko puta dnevno bez bojazni da će zamastiti kosu. Šprica je odlična jer kapljice koje šprica su sitne i guste. Veličina bočice je 150 ml. Nepotrošnih 150 ml za 6 mjeseci koliko mu je vijek trajanja.

  Proizvod se može kupiti u Estetic Uvema Dessange po cijeni od 126 kn.

  P1230657

  Da rezimiram- ovo je odličan dodatak njezi vaše kose, nije zamjena za masku niti bilo kakvo hidratizirajuće sredstvo. No, istovremeno je multifunkcionalno i ima divan miris. Meni se sviđa, radi to što obečaje, cijena je razumna i ako imate bojanu kosu preporučam

  Jeste li isprobali što od Dessange proizvoda? Podsjetite se pilinga tjemenaJ

  *PR Uzorak

  Miris lavande:)
  Halloween Nail Art Izazov - Pauci

  By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.itgirl.hr/