Veličina fonta: +

  Pantene Pro-V: Color Therapy

  U posljednjih mjesec dana isprobala sam neke Pantene Pro-V proizvode za kosu iz kolekcije Color Therapy. Ovo su proizvodi koje sam isprobala:

  Budući da imam tanku, gustu i lagano valovitu kosu, ovi su mi proizvodi došli kao naručeni. Iako su svi proizvodi namijenjeni intenzivnom regeneriranju kose, nisam primijetila da mi je kosa postala spuštena, slijepljena niti da se mastila bržim tempom. Također, primijetila sam njihovu učinkovitost u kontroli "frizza". Pantenov regenerator koji se ispire zadivio me time, što može postići izuzetno dobru njegu kose u jako kratkom vremenskom roku (držim ga 5 minuta na mokroj kosi). Regenerator koji se ne ispire ima jako lijep miris, lagane je teksture, ne otežava kosu i samim time je pogodan za oblikovanje frizura. Ampule su valjda svi toliko nahvalili, da moje dodatne hvale nisu potrebne. Bit će dovoljno kada vam kažem da su, na mojoj kosi, boljeg djelovanja od puno skuplje i razvikanije L'Occitanove maske za obnavljanje kose.

  S obzirom da je riječ o proizvodima koji pripadaju srednjem (ili čak nižem) cjenovnom rangu, proizvodima koji su me oduševili kvalitetnom njegom kose, iskreno vam preporučujem da ih isprobate!

  Više o recenziji pročitajte na MOM BLOGU!

  Illamaqua ruž „Corrupt“
  Maskare

  Povezani postovi