Veličina fonta: +

  Pantene Gloss spej & Volume Booster sprej gel

  Već neko vrijeme koristim Pantene sprejeve za volumen i zaštitu kose od topline. U videu „Get ready with me“ koristila sam oba i pokazala vam kako ih koristiti. Danas ću vam reći svoje dojmove.

  sprej

  Prije nego počnem, moram naglasiti da ovi sprejevi uopće nisu namijenjeni mojoj kosi, koja je teška i gusta. Zlatna linija je namijenjena tankoj i kovrčavoj kosi, jer dodatno hidratizira. No, unatoč tome Volume booster me oduševio. Čak i mojoj teškoj kosi daje volumen koji ostaje na kosi do 2 dana. Posebno mi se sviđa kod njega što ne masti kosi. U biti uopće nemam osjećaj da ostaje na kosi nakon što ga nanesem. Ovaj gel sprej me zaista oduševio i stalna je postava moje svakodnevne rutine.

  volumen

  S druge strane, sprej za zaštitu kose bi rekla da je jednostavno preslab za moju kosu. Doduše, u zadnje vrijeme često koristim peglu za kosu i ne mogu reći da ne štiti kosu, ali nije ni napravio čudo. Morala sam ju dodatno hidratizirati ne bi li se isušila. Volim ga koristiti prije peglanja kose jer mi „kroti“ kosu pa ju lakše peglam (imam strašno živu kosu koja stalno bježi). Vjerujem da bi bolje rezultat pokazao na kosi z koju je stvarno namijenjen.

  Kako i njegujete kosu po ljeti? Brinete li o njoj kao i o koži?

  Foto by Pantene

  *PR uzorak

  Love,

  Maybe   

  Recenzija: L'Oréal Paris Elseve RE-Nutrition maska
  Alverde Nude & Fresh