Veličina fonta: +

  Palmer's Cocoa Butter - Maslac za tijelo

  Danas vam predstavljam jedan od mnogobrojnih proizvoda Palmer's brenda koji je osvojio preko 30 nagrada za njegu lica i tijela.

   

   

  Palmer's Cocoa Butter Formula je maslac za tijelo napravljen od derivata kakao zrna koji se koristi u čokoladama, moram li vam govoriti kako mi dođe da samu sebe pojedem kad namažem tijelo sa ovim maslacem? Ljubitelji čokolade će doći na svoje, jer miris je PREDIVAN, pravi kakao (ne umjetni) miris. Sadrži vitamin E i SPF15.

   

  Ovo pakiranje od 50 ml na gornjoj slici sam dobila prilikom kupnje bilo koja 2 Palmer's proizvoda na feelunique, ali ta akcija nažalost više ne vrijedi, sada ga se može kupiti u pakiranju od 250 ml po trenutnoj cijeni od 4,82 funte sa besplatnom poštarinom. Ili ga možete potražiti u DM -u, jer sam nedavno vidjela da imaju u prodaji Palmer's proizvode po nešto višim (naravno) cijenama od ovih na Feelunique.

   

   

   

  Nisam do sada bila ljubitelj maslaca za tijelo, jer svaki koji sam do sada koristila trebala bi mu vječnost da se upije, ostavljali bi mi sticky osjećaj na koži i koristila bi ih isključivo zimi, kada mogu pidžamu odmah navući na sebe, ne čekajući da se upije.

  Palmersov maslac mi je zaista dokazao da se maslaci za tijelo mogu koristiti i ljeti. Iako je jako guste tekstura, jako lako se maže i dobro se upije, nije potpuno jer ga se na koži može osjetiti prelaskom prsta, ali mi ne stvara taj sticky osjećaj na koži, stoga je ugodan za nošenje.

   

   

   

  Zaključak: Odličan proizvod, za super cijenu i ono najbitnije, Palmer's proizvodi nisu testirani na životinjama. Čekam drugo pakiranje da mi stigne, jer ću ga nastaviti koristiti do daljnjega.

   

   

  Koristite li i vi Palmer's proizvode? Ako da, koje? Ako ne, hoćete li?

  Maja xx

  La Prairie: Silver Rain vs. Midnight Rain
  Lingmei Eyeliner

  Povezani postovi