Veličina fonta: +

  Otvorenje 'Šminka i To…' trgovine

   

  U ponedjeljak je u Zagrebu (Vlaška 39) otvorena ‘Šminka i To…’ trgovina koja nudi široku paletu profesionalne kozmetike te pribor za vizažiste vodećih svjetskih proizvođača.

  Slijedi kraći opis nekih od ponuđenih brandova.

  Temptu je tvrtka čiji su proizvodi u torbi svakog holivudskog vizažista. U širokoj paleti proizvoda nalaze se podloge, sjenila, rumenila te pribor za njihovo profesionalno nanošenje poput zračnog kista. Karakteriziraju ih mogućnosti stvaranja raznolikih efekata, iznimna preciznost te visoka razina higijene.

  Make-up designory brzo i učinkovito odgovara na sve izazove kozmetičke industrije, a njihova uspješnost leži u kvaliteti te cijenjenim vizažistima koji iza njih stoje.

  NYX je već više od desetljeća jedan od vodećih brandova u SAD-u. Od sjenila do sjajila – nema proizvoda koji nije zastupljen. Njihov najveći adut jest dobar omjer kvalitete i pristupačnih cijena.

  Tweezerman je sinonim za vrhunski kozmetički alat. Proizvodi sve što može zatrebati u njezi lica, noktiju, stopala – od pinceta, specijaliziranih škarica do zrcala. Mnogi Tweezerman nazivaju i malom crnom haljinom kozmetičkih alata.

  Paperself predstavlja revoluciju u poimanju umjetnih trepavica. Njihov je dizajn inspiriran kineskom kulturom. Među nesvakidašnjim uzorcima može se naći: paukova mreža, morski konjici, ptičice, škorpioni. Umjetne trepavice Paperself u modu su ušle na velika vrata. S oduševljenjem su dočekane na prošlogodišnjem londonskom fashion weeku.

   

  ‘Šminka i To’ nudi još neke brandove, a neki će tek doći (FX, Embryolisse, Bdellium Tools…). Uspjela sam saznati da stiže Face Atelier što me posebno veseli (njihov sam puder spomenula u ovom postu kao jedan od omiljenih proizvoda Lady Gage). Od preparativne kozmetike ‘Šminka i To…’ nudi Embryolisse. Velika mi je želja isprobati Lait-Creme Concentre jer je ovo must-have proizvod svih vizažista koji drže do sebe. :D Tu kremu je spomenuo i KJ Bennett u intervjuu koji sam vodila s njim. Paperself trepavice mi se jako sviđaju, a ono što ću si sigurno nabaviti jest Tweezerman pinceta. Isprobala sam Make-up designory sjenila i mogu vam reći da su odlične teksture. Podsjećaju me na theBalmova. Obavezno isprobajte! :)

  Veseli me što se u Hrvatskoj otvorila trgovina profesionalne kozmetike, iako znam da većinu vas interesira jedini drogerijski brand kojeg nude, a to je NYX. Upravo zato je većina slika posvećena tom brandu. :)

  Odlična stvar je i što će ‘Šminka i To…’ uskoro otvoriti web shop. :) 

   

  Više slika, kao i informacije o cijenama možete vidjeti na mom blogu.

   

  Zločesta sam =/
  Nails for fun proljetni natječaj

  Povezani postovi