Username *
Password *
Remember Me
Veličina fonta: +

Oriflame ~ Vintage Purple

Na blogu sam već spominjala Oriflameovu Neo Chic kolekciju, te recenzirala lak za nokte u nijansi Mint Pear iz istoimene kolekcije.

Detalje o kolekciji i proizvode koje obuhvaća možete vidjeti –> ovdje, a ako ste propustile recenziju laka, kliknite –> ovdje :)

Od Oriflame-a sam dobila na recenziju i ovu trio paletu sjenila, naziva Vintage Purple. Naziv mi je predivan, jer obuhvaća sve što volim – vintage detalje i ljubičastu boju u praktički svim nijansama <3 Čini mi se da se Oriflame dosta trudi oko naziva nijansi u zadnje vrijeme, gdje god naletim na neku recenziju ruža, sjenila ili laka, sviđaju mi se imena :)

20140824_165305.jpg

 

20140824_165241.jpg

 

Paleta dolazi u maloj kartonskoj kutiji, s lijepim, zanimljivim vintage printom koji se nalazi naprozračnoj, modernoj roza podlozi. Ako ste čitale prije moju recenziju gore spomenutog laka, onda Vam je ovaj dizajn već poznat :) Meni se jako sviđa, vjerujem i Vama :D Super je imatiovako nešto u ladici sa šminkom, što odudara od klasičnih crnih/strogih kutijica :D

Super što je Oriflame strpao ovu paletu u kartonsku kutijicu, zbog toga što se do njihovih proizvoda dolazi putem kataloške prodajeproizvodi putuju, idu iz ruke u ruku, tako da odlično  što je na ovaj način zaštićena :)

 

20140824_165405.jpg

20140824_165550.jpg

 

Kada izvadite “pravu” kutijicu u kojoj su sjenila, skužit ćete da je dizajnirana ista kao i kartonska. Ova je napravljena od čvrstog i po mom mišljenju vrlo kvalitetnog materijala.Print i slova koji se nalaze na njoj su dio materijala kutijice, čini mi se da su ugravirani, pa Vam se neće razmazivati slova.

Kada sam ju otvorila, odmah me razveselilo prisutno ogledalce, jer automatski ova paleta može postati višefunkcionalna, ali i boje unutar nje, jer su lijepo smišljene i kombinirane :)

Aplikator koji je unutra mi, pogađajte, neće puno pomoći oko apliciranja ovih sjenila, ali sam ga ostavila u kutiji s kistovima, jer možda može poslužiti za posvjetljivanje unutarnjeg kuta oka. 

20140824_165655.jpg

 

Ovo je trio paleta, a boje pobliže možete vidjeti na gornjoj slici.

Tu se nalazi nježno roza koja graniči s bijelom i namijenjena je pretpostavljam za posvjetljivanje unutarnjeg kuta oka i browbone-a, da bi se otvorio pogled.

U sredini se nalazi prekrasna, mogla bih reći tamnija lila nijansa, u svakom slučaju zrači s nečim “vintage”.

Na kraju se nalazi nijansa koja je lagana kombinacija tamnoljubičaste i tamnoplave, još jedna inovativna nijansa.

 

20140825_151223.jpg

 

Sada prelazim na ne tako slavan i pohvalan dio palete, šteta što je to najbitniji njen dio, a najviše me razočarao.

To su kvaliteta i pigmentiranost samih sjenila.

Koristila sam razne vrste kistova da bih napravila ove swatcheve i poprilično sam se namučila.  Sami možete primjetiti slabu pigmentaciju.

Ako ne primjećujete najsvjetliju nijansu, ona se nalazi najbliže mom dlanu, jedva se vidi :)

Kada koristite kist, sjenila se truse, a ako ih stavljate prstima, onda nešto manje,nije nered posvuda.

Ponadala sam se da će baza pomoći da se sjenila bolje vide na kapcima, ali nije. Malo im je produžila trajnost, ali su svejedno nakon sat-dva počela blijediti.

Još jedan problem kod ovih sjenila je što se uopće ne nanose ravnomjerno, na jednom dijelu kapka mi ostane pigmenta, na jednom dijelu ga uopće nema. Nekako ih je najlakše nanosit prstima (iako to nikad ne radim s ostalim sjenilima), ali ni tad pigmentiranost i ravnomjernost nanošenja nisu posebno bolji.

Nastavit ću ju ponekad koristiti za dnevne look-ove, kad mi treba lagani trag boje  na kapcima, jer za neke vidljive lookove, ova paleta nije :/ šteta …

 

20140824_165354_20140827-113234_1.jpg

 

Sjenila teže 3 g, a cijena nije navedena, jer nisam mogla naći nigdje na netu tu informaciju, a u aktualnom katalogu proizvoda nema.

* PR proizvod

Kupujete li Oriflame kozmetiku? Koje njihovo sjenilo biste mi preporučili? Jeste li isprobali nešto od Neo Chic kolekcije? 

Hvala na čitanju!! :)

Ivana <3 <3

0
ŽENSKA PRIČA
D life / luda za košuljama, traper fotelja, Bruna ...

Povezani postovi

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Zadnje komentirano

Zrnca sam nabavio na Njuškalu. AKo želite odmah radit kefir onda nek vam ih ne procjede vodom nego...
zrnca za kefir je Hrvoje nabavil od nekog lika, bum pitala pa ti posaljem info... uglavnom ona traju...
Katarina Wolf posted a comment in Deborah Glossissimo sjajila za usne #09 i #11
Doista su prelijepi i doista je iznenađujuča činjenica da se stvarno usne ne isušuju. Zapravo dj...