Neo Chic je naziv Oriflame-ove limitirane kolekcije, koja se sastoji od dva ružadva seta sjenila za oči (trio) i dva laka za nokte.

Budući da u aktualnom katalogu nisam uspjela naći detaljne informacije o ovoj kolekciji, poslužila sam se izvorima s Interneta. Ovdje je link, gdje možete detaljno vidjeti od čega se sve sastoji. Cijela kolekcija je veoma slatka i girly, naglasak je na neon i pastelnim bojama, a oko ambalaže su se potrudili – krasi ju lijepa, nježna pastelno roza boja, s pomalo vintage printom :) Kao da se spajaju moderne boje, sa starinskim (vintage) stilom :)

Mislim da ovakva kolekcija uvijek dobro dođe curama/ženama, koje žele osvježiti svoju kozmetičku torbicu za proljeće/ljeto, jer ovdje imate sve boje koje će vam zatrebati :)

Oriflame mi je poslao jednu paleticu sjenila (Vintage Purple) i jedan lak za nokte (Mint Pear) - kojeg ću danas recenzirati.

 20140603_162247.jpg

Kako sam i rekla ranije, danas recenziram ovaj predivan lak, naziva Mint Pear :)

Ambalaža laka je  kvalitetna, on dolazi u četvrtastoj staklenci, a čep je karakterističan dizajnom, kao i ostali proizvodi iz kolekcije. Na prednjoj strani laka ne piše naziv nijanse, već samociklama slovima -Neo Chic, naziv kolekcije.

Sviđa mi se kako su se ovdje poigrali bojamamint nijansa laka, u kombinaciji s moderno-nježno rozim čepom stvara najljepšu ambalažu laka koju posjedujem. Isto tako vintage crno-sivi print, dodatno pridonosi njenoj ljepoti :)

20140603_162348.jpg

 

Zadovoljna sam i s četkicom laka, nisam stavila njenu sliku, jer moja kamera na mobitelu ju ne može realno uhvatiti :) Četkica mi se sviđa jer nije pretanka, tako da nećete morati više puta umakati u bočicu laka, a nije ni preširoka, tako da neće smetati onima koji nisu ljubitelji takvih četkica, ili im je nespretno baratati s njima. Taman je :D 

Lak dolazi u količini od 7 ml, a rok trajanja je otisnut na stražnjoj strani ambalaže (kao i naziv nijanse), gdje piše točan datum do kada ga možete koristiti.

b2ap3_thumbnail_20140603_165506.jpg20140603_165506.jpg

Jedan sloj laka nije dovoljan – biti će Vam dosta proziran,  vidjet će se prijelazi i jednostavno će biti previše trakasto. Dva sloja su oke – većina noktiju će biti lijepo pobojana, ako se skroz približite noktima, na pojedinim bi mogli vidjeti blagi prijelaz, ali ovo ćete vidjeti samo vi :D Nisam ljubitelj nanošenja laka u tri sloja, nekako mi je to previše.

Lak se lako nanosi, nije prerijedak, niti pregust. Uglavnom, dobro ocijedite (normalno) četkicu prije nanošenja laka, i trebalo bi biti u redu :) Meni se nije prelijevao sa strane.

Sviđa mi se i što se dosta brzo suši, tako da će definitivno biti jedan od odabira za nokte kada se spremam za izlazak iz kuće u zadnji čas :)

20140603_172926.jpg

Ovo mi je trenutno najdraža mint nijansaPosebna je zato što ne vuče na plavu, nema nikakvog plavog podtona. Dobivate čistu svjetlo zelenu, mint bojicu. Koja je nježna, moderna i nosiva uz razne odjevne kombinacije :) Definitivno boja koja mi treba ovo ljeto, jer s njom ne mogu pogriješiti :) Imam ju već nekoliko dana na sebi, i nisam je se još zasitila. 

Što se trajnosti tiče, lak nije spektakularno trajannakon dva dana mi se već oštetio na vrhovima noktiju, no ne predstavlja mi to problem, jer ima još hrpa lakova i nijansi koje treba iznositi ovo ljeto :)

Na obadvije slike, lak je nanesen u dva sloja.

Cijena – 26,90 kn 

P.S. Na zadnjoj slici zanemarite drva u pozadini, tad ih još nismo preslagali :D 

Sviđa li Vam se ovaj lak? Jeste li isprobale nešto iz Neo Chic kolekcije? 

Hvala na čitanju! :) 

Ivana <3 <3