Veličina fonta: +

  Oriflame Giordani Gold ~ Pink Carat

  Opet ja s lakom za nokte :) U zadnje vrijeme su me sve te divne, ljetne boje preokupirale i želim da ovo ljeto sve nađu mjesto na mom blogu :D Neću raditi neki ljetni pregled najdražih nijansi lakova, jer ću nastojati za one najdraže i novije na tržištu (koje su samim time zanimljive) pisati posebne recenzije :)

  Danas je u fokusu jedan noviji ljepotan od Oriflame, koji pripada Giordani Gold linijiOd kada znam za Oriflame, pamtim da je Giordani Gold linija bila odraz luksuznosti, ali i zrelostiMoj neki srednjoškolski džeparac nije mi bio dostatan da si često naručujem nešto s GG znakom, osim njihovog poznatog parfema, jednostavno nazvanog Giordani Gold, za kojim sam tada ludila :)

  20150708_144927.png

  Zlatna je zaštitna boja Giordani Gold proizvoda, te nije izostala ni na ovom prekrasnom laku, tj. njegovom držaču. Cijela njegova pojava odaje dojam smirenosti i profinjenosti. Oriflame je naglasio da je zaštitni znak ovih lakova ulje šipka, te se time naglašava da ne djeluje preintenzivno na nokte. Lak dolazi u količini od 8 ml, te je njegova redovna cijena 62 kune:)

  20150708_1451481.png

  20150708_1452051.png

  Dolazi u lijepoj crnoj kartonskoj kutijici, s daškom neizostavne zlatne boje :) I prije sam spomenula kako mi je drago da proizvodi koji se kataloški prodaju imaju nekakvu kutijicu u kojoj su očuvani, jer ipak idu iz ruke u ruku :)

  Tekstura mu je kod nanošenja više vodenasta, nego gusta, no to ne stvara razlijevanje laka, niti neurednost. Svakako predlažem dva sloja :)

  Četkica mu je zanimljivog izgleda – šira je, ali kratkaTime je osigurano precizno apliciranje boje i nema neurednih kuteva noktiju. 

  Sušenje je iznenađujuće brzo, već nakon dvije minute mogu reći da je skroz suho, iako kada imam vremena volim ostaviti za svaki slučaj duže, da ne upropastim manikuru.

  Ostavlja neodoljivo glatku površinu kada se osuši, volim prelaziti po noktima tada :D

  20150622_1618381.png

  20150622_1638231.png

  Nijansa mi se čini kao pastelno, nježno narančastaNe bih ju stavljala u kategoriju koraljnih, a ni breskvastih, već čisto svijetlo – narančastih. U svojoj pojavi ima i skroz sitne zlatne čestice (od tud Carat u nazivu). Sviđa mi se kombinacija nježno narančaste boje s daškom zlatne, jer je to nešto novo za mene i sada vidim da odlično funkcionira :D Kombinacija nije dosadna, pa će omogućiti da nokti budu u centru pozornosti, iako se radi o nježnoj nijansi. Te šljokice / čestice kod skidanja malo teže odlaze, tako da pripremite jednu čistu blazinicu natopljenu odstranjivačem, da još jednom pređete preko noktiju, jer do sada nisam uspjela prvi put ih sve skinuti :D

  Trajnost nije spektakularna, nakon dva dana se počne guliti lagano na vrhovimaBudući da je boja tako suptilna, ne kuži se razlika između nje i golog nokta :) Tako da ju možete duže od toga profurati :)

  Sve nijanse iz Giordani Gold linije možete vidjeti –> ovdje

  20150708_144949.png

  *PR proizvod

  Jeste li isprobali Giordani Gold lakove za nokte? Kako Vam se čini recenzirana nijansa? 

  Hvala na čitanju!! :) :)

  Essence ~ #secretparty
  Essie ~ Urban Jungle

  Povezani postovi