Veličina fonta: +

  Novosti iz Pantenea

  Na Pantene FB stranici ste mogli zamijetiti da se danima nešto novo sprema. U biti, već vam je Katarina pokazala slike. A ja sam pomalo najavljivala. I sad je konačno zeleno svjetlo zasjalo punim sjajem, i mogu sa vama podijeliti prve dojmove ali i najaviti novitete. 
  Kad mi je Katarina govorila da dolazi nešto novo i da je super, iskreno, nisam baš ovo očekivala. Ali da, ovo je nešto stvarno novo i revolucionarno, koliko god mrzila tu riječ u reklami. Sada to jednostavno moram reći.

  Iako nisam fan čitanja  press release, jer ne volim da išta utječe na moju ocjenu proizvoda, ovaj put sam ih ipak pročitala. Stvarno me zanimalo zašto su 7 godina istraživali formulu i što je toliko revolucionarno.


  Krenuli su od nas žena, što mi želimo i što nam nedostaje u dosadašnjih proizvodima.  Da vam ne prepričavam, objašnjenje samo cijelo kopirala iz teksta. 

  „Prema istraživanju koje je proveo Pantene, 95% žena nije zadovoljno onim što im pruža njihova svakodnevna njega kose, a do toga dolazi jer su proizvodi klasificirani ili prema tipu kose ili prema krajnjem učinku koji se želi postići. Zato ne čudi što bi 85% žena htjelo koristiti proizvode koji povezuju te dvije opcije, donoseći bolje rezultate. Imajući sve to na umu, Pantene je odlučio promijeniti stvari.“

  „Nakon više od 7 godina istraživanja Panteneovi su stručnjaci identificirali tri različita tipa kose koji se razlikuju po svojoj fizičkoj (tanka, normalna do gusta kosa) i kemijskoj strukturi (bojana kosa). Studije su pokazale da zbog svoje strukture svaki tip kose ima različit tip potreba i stoga zahtijeva prilagođene formule s različitim razinama sastojaka koji pomažu da se ključni sastojci bolje zadrže na površini kose“


   


  Kao rezultat dobili smo 3 nove linije specijalizirane za različite tipove kose: normalnu do gustu kosu (Intensive Regeneration, Pantene Pro-V Full&Thick ) , za tanku kosu (Pantene Pro-V Volume, Pantene Pro-V Aqua Light ) I za obojenu kosu (Pantene Pro-V Coloured Hair). Još su dvije kolekcije dostupne: Pantene Pro-V Nature Fusion, Pantene Pro-V Classic Care

  Jučer, u šali dok sam pričala sa Katarinom, rekla sam tko misli da pretjerujem šaljem pramen svoje kose na provjeru! :-) No, bez zezancije. Za sad, dok se svi dojmi ne slegnu, mogu reći 3 stvari. Ne treba mi više Aqua light sprej za raščešljavanje mokre kose, kosa mi ima sjaj i bez feniranja (ovo nisam doživjela već godinama) i pjeni se odprve, koliko god kosa bila zmazana! Još da dodam i 4 star, nevjerojatno je mekana:-)

   
  Odušeljena sam sto sada jedna linija ima potpunu njegu i što svaka linija ima čak 5 proizvoda u sebi. Oduševljena sam, jer sam konačno shvatila čemu služi balzam i Intensive Regeneration balzam je savršen. Sviđa mi se što se poklopac na maski ne vrti već se samo digne. Znam, ništa specijalno, ali meni je draže.

  Svi proizvodi ovi primjerci bi ovih dana trebali biti u drogerijama. Hoćete li nabaviti svoj? Za više slikica pogledajte album na Pantene Facebook stranici (klik). Polako ću vas upoznavati sa većinom asortimana, pa me pratitet za detaljnije recenzije!


  *PR objava

  Love,

  Maybe

  Holo, Sir! Yes, Sir!
  Make up izazov : dan 1