Opet se nakupilo nešto stvarčica, pa sam vam htjela pokazati što se novog našlo u New In postu #5.

Nakon što sam kupila Air Wick led svijeću sa mirisom maline i smokve, vratila sam se i po ovu od vanilije.

Ecotools kistovi sa ebaya za 5$ sa poštarinom. Čekala sam ih gotovo 2 mjeseca, ali bitno da su stigli. 

Real Techniques Face Expert brush i Starter set kistovi naručeni preko iHerba dok je trajao popust od 20%. 

Stigli su za 10-ak dana. 

U centru Prečko se može kupiti Gabrini asortiman kozmetike pa sam uzela prozirne lakove sa srebrenim oblikom na mjesec i zlatnim oblikom na srce, te matirani zeleni lak. Svaki po desetak kn, matirani je 12 kn. 

Derma centar u Areni ima 50% off na Essie lakove sad su 40 kn, moja nijansa je Sole Mate. I ako je netko kupovao lakove tamo, zanima me kako ste zadovoljni sa teksturom i mazanjem laka? Ja baš i nisam nešto sa ovim, dok imam 2 sa ebaya i odlični su mi.

 

Yves Rocher Monoi de Tahiti set koji sadrži gel/šampon za kupanje i toaletnu vodu od 100 ml. Ako volite miris kokosa i tijare cvijeta tj. "miris ljeta", preporučam. Cijeli set košta 135 kn i vrijedi svake kune. Ja sam u Areni uzela predposljednji set, za ostale trgovine ne znam kakvo je stanje. 

Givenchy Electric Rose 

Ono kad dogovorim razmjenu sa jednom dragom curom, a ona me razveseli sa dodatnim poklonima. Hvala dragoj N. uljepšala mi je i dan i cijeli tjedan. S lijeva na desno, Molinard - Habanita, Francis Kurkdjian - Cologne pour le Soir <3 i Narciso Rodriguez - Essence in Color + semplići Nuit Etoliee, Bottega Veneta, Vanille Insensee Atelier, La baiser du dragon)

Rimmel Scandal eyes debele olovke/sjenila za oči  (bad girl bronze i bulletproof beige) cijena je 4.49 funte po komadu, na Asosu. 

Rimmel Scandal eyes olovka za oči u nijansi Taupe, isto naručena sa Asosa, cijena je 3.99 funte. 

 

 

I draga Martina sa Dear Skin bloga mi je poslala za probu već svima znani Banana puder. :D Hvala draga! Zaboravila san poslikat vitaminsku Supradyn kutijicu u koju mi je poslan puder. :D

I valjda je to, to. Iako me prati osjećaj da sam opet nešto zaboravila. :)

Što se našlo kod vas novog? Jeste našli što zanimljivo u ovom postu?

Maja xx