Veličina fonta: +

  New in #2

  Hello! :)

  Evo mene s još jednim new in-om :) Ovo su više manje sve stvari koje sam kupila i dobila od Božića.

   

  Krenimo redom :)

   

  Na Illamasquinoj stranici je bilo nekakvih popusta pa sam si odlučila priuštiti 2 njihova rumenila. Već sam se bacila na testiranje pa vam javim kakvi su :) A od jedne cure sam kupila Nars Albatros i poklonila mi je ovaj divan OPI lak.

   

   

  Kod naše drage Beauty Blogette sam osvojila Lorealovu masku koju jedva čekam probati. Lee Stafford tretman za kosu planiram već neko vrijeme kupiti ali je online meni osobno skup. Ali sam saznala da njihovih proizvoda ima u Mulleru (jeeei) i još su na popustu 25% pa sam kupila. Također počinjem s testiranjem. :)

   

   

   Od Dude s Itgirl.hr sam dobila Vichy 3 u 1 za čišćenje lica ali čekam da micelarnu potrošim do kraja pa probam. I kupila sam si od Lusha mask of magnaminty masku koju sam si dugo vremena željela kupiti a nikako nije stizala na red :)

   

   

  Svoje bodove na Itgirl.hr sam zamijenila za ove La Croa proizvode. Nisam još probala ali ulje super miriši i jedva čekam da vidim kakvo je.

   

   

  I konačno sam u Rijeci našla ovu wet n wild paleticu koju sam željela probati i prije nego što su bili dostupni u Hrvatskoj i naručila sam si kopiju UD naked basics palete da probam (jer navodno da su ove kopije jako dobre - čekam da mi dođu i kopija naked 2 i 3 pa da testiram i da vidim)

   

   

  A jučer sam išla u Italiju u šoping i nagovorila tatu da me vozi u Kiko pa evo i mali Kiko new in :) Gel liner sam kupila jer sam vidila da se Veki jako svidio. Lakovi su mi baš lijepi bili pa su mi baš trebali (hahaha) a ruž i korektor sam uzela za probu.

   

   

  I ovu su lakovi koje je odabrala moja mama za sestru i sebe pa da i njih ubacim da ih vidite jer ću njihove swatcheve ubaciti sigurno u neki post. :)

   

   

  I mislim da je tko skoro pa sve. Naručila sam si stalak za ruževe i onaj jedan stalak s 2 ladice ali nisam još posložila šminku u to kako sam zamislila pa nema slika :) ali možete vidjeti na linkovima odakle sam naručila (link 1 i link 2)

   

  Do daljnjeg ne kupujem ništa od kozmetike (osim kreme za lice koja je na izdisaju) jer moram počet trošiti to što imam doma jer nemam mjesta za nove stvari :(

   

  Što ste vi zadnje kupovali? Sviđa li vam se nešto od ovog što sam ja kupila?

   

  Niki

   

  L'OCCITANE en Provence proizvodi za njegu obojene ...
  Eko kozmetika Hanf Natur