Veličina fonta: +

  Nekoliko e.l.f. proizvoda koji mi se sviđaju

  Powder Brush

  Ovaj se kist može koristiti za nanošenje pudera, bilo tekućih, bilo onih u prahu. Ja ga koristim prvenstveno za tekući puder i odličan je! S obzirom da je od sintetičke dlake ne upije višak proizvoda, lijepo nanese puder i jednostavan je za održavanje. Nisam primijetila ispadanje dlaka niti ispuštanje boje pri čišćenju.

  Mislim da se ne može naći ova vrsta kista za manju cijenu, tako da ako nemate ravno rezani kabuki za puder, svakako si nabavite ovaj.

  Cijena: £3.50 (oko 32 kn)

   

   

   

   

  Daily Brush Cleaner

  Namjena ovog proizvoda jest brzinsko čišćenje kistova između aplikacija. Površinski ih dobro očisti, a što je najvažnije – antibakterijski je.

  Daily Brush Cleaner je prijeko potreban svakome tko koristi kistove. Produljuje im vijek trajanja, s obzirom da ih tada ne morate stalno agresivnije čistiti, a antibakterijska formula čuva vaše zdravlje. :)

  Za malu cijenu dobit ćete jako puno proizvoda tako da će vam ovih 250 ml jako dugo trajati.

  Cijena: £3.50 (oko 32 kn)

   

   
  Signature Case

  Ovu sam torbicu nahvalila već nekoliko puta, a kako i ne bih, kada me odlično služi. :) U veći pretinac stane više nego dovoljno šminke, no ova me je torbica privukla zbog drugog pretinca koji je namijenjen nošenju kistova. U njemu uvijek nosim nekoliko najpotrebnijih putnih kistova koji su uredno složeni i tako zaštićeni od oštećivanja.

  Cijena: £8.00 (oko 72 kn), no ja sam ju ulovila na famoznom sniženju od -50% :)

   

   

   


  Jeste li isprobali neki od ovih proizvoda? Koje biste e.l.f.-ove proizvode preporučili?

  4 thing I love today- novi post na blogu...
  NYX Slim Lip Pencil

  Povezani postovi