Veličina fonta: +

  Napokon sam našla svoje It tenisice!

  IMG_1031.JPG

  Ah, kaj da vam kažem, evo mene i mojih ljepotica i u virtualnom svijetu. Naravno, u realnom smo se već prošetale i bilo je super lijepo i ništa manje važno, udobno! Nakon najezde jednih te istih, istih te jednih tenka na asfaltu ja sam uspjela pronaći one koje će mene oduševit. Mogu s njima i na posao, super idu uz tamni traper, crni sako i običnu mušku košulju, mogu s njima u vožnju biciklom, na plac, u disko. Moje lijepe Replay tenke! Evo gdje smo bile i kaj smo radile. P.S. jako su fotogenične pa nisam odolila naslikavanju.

  IMG_1092.JPG

  Prvo među slovima, prva među tenisicama.

  Priprema, pozor, kreni! Divno se sjaje na suncu, baš su šminkerice.

  IMG_1037.JPG

  Dan je bio sunčan, ali pomalo prohladan pa sam zaboravila na sandale koje inače obožavam, jer mrzim čarape. S ovim tenkama ću možda čak i zavoljeti taj blesavi odjevni predmet. Krenule smo na plac, one, ja i moja omiljena kolica. 

  IMG_1033.JPG

   

  Jurnjava po placu završava na kavi s nećakinjama, pa smo morali malo uz kavicu i raditi. Sjećate se školice? Hahaha, zabavno jako i da, još sam u formi unatoč sjedenju pred kompom.

   

  IMG_1035.JPG

   

  Budući da mi je petak bio neradni, akcija se nastavlja, malo vožnje biciklom, pa napucavanje sa susedovim klincem ispred garaže. Mali je neodoljiv, taman me je upecao kad sam spremala bic, a meni se učinila zgodna kompozicija, tenke sa šljokicama i njegova lopta, a sve to u mojoj kašeti.

  IMG_1038.JPG

  IMG_1036.JPG

  Uf, iscrpljena sam. Vrijeme je za odmor uz knjigu. One čekaju jer znaju da im dan još nije ni blizu gotov!

  IMG_1030.JPG

  Nakon pet telefonskih poziva uzduž i poprijeko moje vesele ženske družine dogovor je pao. Ide se u disko. Priprema stylinga, detalji, detalji, zveket narukvica.

  IMG_1032.JPG 

  Sunčane su tu jer mi baš pašu. Ili se podsvjesno spremam na after.

   

  Nakon puno sati plesanja, skakanja, čavrljanja, upucavanja obje smo spremne za počinak. Vau, bio je baš super dan. Volim petak jer onda još imam cijeli vikend pred sobom. U ponedjeljak nas čeka važan sastanak, pa je odmor i priprema za isti jako važna. Replay šljokičaste tenke osim što mi baš pašu čini mi se da mi donose i sreću. Neka se odmore, čeka ih jako ozbiljan ponedjeljak.

   

  IMG_1001.JPG

   IMG_1029.JPG

  Sasvim prazan post
  Inspirirana make-up-om