Veličina fonta: +

  MYN Color Tattoo 24Hr sjenila

  Već duže vrijeme na YT i blogerskoj sceni vlada zaluđenost MYN Tattoo Color 24Hr sjenilima. Svugdje po svijetu osim kod nas. Jer ih kod nas još uvijek nema za kupiti. O njihovoj popularnosti govori činjenica da su i cijene na eBayu zaista visoke i da ih je neisplativo tako kupovati. Osuđeni smo tražit ih na putovanjima ili molit nekog da nam ih donese. Iskreno se nadam da ćemo ih već ove jeseni moći kupiti u našim drogerijama!

  P1200870

  Svoje prvo MNY Tattoo sjenilo sam kupila u Pragu za 40 kn. Nakon što sam se oduševila sa njime kupila sam još 2 u Austriji za 52 kn. nakon toga sam ih htjela još! I jučer mi je dečkova sestra donijela iz Italije ljubičasto čija cijena je bila 10€/75 kn! A mi smo mislili da su Australci napredni sa nabijanjem cijena! No, kako se radi o odličnom proizvodu ne žalim niti lipe.

  Žao mi je, osim što nam ova divota nije dostupna na dohvat ruke, što u Europi ima manje nijansi nego u Americi. Što oni imaju LE, Europa ne. I to je još jedna nepravda i nadam se da će se ispraviti.

  P1200864

  Ovo je primjer drogerijskog proizvoda koji je zaista odličan kvalitetom. Zadnjih dana sam ga nosila i isprobavala u raznim kombinacijama. Ukoliko ga koristim sa bazom na koju nanesem korektor a vani je jako toplo i vlaga, nakon 6,7 sati će se počet sakupljat u pregibu. Malo ga istapkajte i mirne ste još nekoliko sati. Ukoliko ga nosite samog, bez baze i bez korektora, makar vani bilo sparno i vruće a vi imate masne kapke (kao ja) on se neće micati satima! Kako se inače bilo što bojim nosit bez baze zbog masnih kapaka, neću večer sam radila jedan makeup i nanijela sam Toupe nijansu bez baze, otišla van, šetala po ovoj sparini koja vlada i vratila se kući nakon 5 sati sa identičnim makeupom. Bez ikakvog sakupljanja u pregibu. A imam jako masne kapke.

  Kao što sam već ranije rekla, ova sjenila su odlične kvalitete. Trajat će vam vječno jer ih treba zaista malo. Preporuka je da ih nanosite sa prstima a ne kistovima jer se tako lakše razmazuju. Kad ih nanesete brzo ih razmažite jer kad se jednom učvrste ne miču se. Služe kao odlična baza i pojačavaju intenzitet sjenila.

  Zamjerka je što nisu sve nijanse iste kvalitete. Detaljnije o njima u opisu svake.

  #15 Endless Purple

  P1200883

  – ljubičasta sa plavičastim podtonom i sitnim, laganim shimmerom. Ravnomjerno se nanosi ali bi voljela da je mrvicu intenzivnije.

  P1200902

  #35 On and on Bronze

  P1190726

  – predivna, ali istovremeno i čudna brončana nijansa. Kažem čudna jer je zbog rozo zlatnog shimmera pomalo na meni, dok sam još uvijek tamnija od mora, bezlično izgleda na kapcima. Na svijetlim djevojkama je divno. Kremastiji je i lako se razmazuje.

  P1200917

  #40 Permanent Taupe

  P1190703

  – ova nijansa je bila ljubav na prvi pogled. Moja najdraža nijansa od ovih 4 koje imam. Mat taupe nijansa koja je savršena baza. Brzo se suši na kapcima pa je potrebno jako brzo raditi sa njom. Savršeno se slaže sa svim nijansama jer ih ne „guši“. Stavite li na nju ljubičastu ona će je pojačati a ne posiviti!

  P1200934

  #45 Infinite White

  P1190706– bijela shimmer nijansa, koja me i najviše razočarala. Teško ju je ravnomjerno nanijeti jer je prekremasta a shimmerasta je. Nedostaje joj gustoće da bi bila idealna. Ali je divna kao baza. Obavezno ju nanesite prstima, ja sam se zezla kad sam pokušala kistom.

  P1200944

  Imate li priliku svakako nabavite koje od ovih sjenila! Vrijede apsolutno svake lipe i nećete požaliti! Nadam se, ne samo da dođu kod nas (po normalnoj cijeni) već i da se počnu prodavati u cijelom spektru nijansi!

  Prva slika je slikana na Suncu druga u stanu!

  P1200949

  P1200947

  Znam da sam odužila sa recenzijom ali htjela sam da ih propisno doživite!

  Koja je vaš favorit od ovih nijansi? Imate li već koje Color Tattoo sjenilo?

  Love,

  Maybe

   

  Morski noktići
  B.B CREAM